duminică, noiembrie 22, 2020

Turcia: Un președinte AKP amenință angajații primăriei: ”Dacă nu ne dau votul, promit că îi las fără loc de muncă”

Menderes Atilla, primar al partidului aflat la putere (AKP) din districtul Ceylanpınar, Şanlıurfa, i-a amenințat cu concedierea pe angajați dacă nu își dau voturile partidului său.

Toți primarii aparținând partidului de guvernământ al regimului Erdoğan au început să exercite presiuni asupra angajaților din primării în perspectiva votului de la alegerile din 24 iunie.

Primarul AKP al districtului Ceylanpınar, Menderes Atilla, într-un discurs ținut la o reuniune electorală a partidului, i-a amenințat pe angajații primăriei astfel: ”Dacă nu ne dau votul lor, promit să-i las pe drumuri, ca înainte”.

Alte imagini asemănătoare cu cele în care primarul din Ceylanpınar își amenință angajații cu concedierea s-au derulat și înaintea referendumului de anul trecut, protagonist fiind  primarul din Düziçi. Ökkeş Namlı, primarul AKP din Düziçi, şi-a amenințat în mod deschis angajații cu concedierea dacă nu votează ”Da” la 16 aprilie, pe cei ce votează ”Nu” declarându-i ”teroriști”.

 

 


 

 

 

 

Antalya a încheiat sezonul turistic cu 3,3 milioane de vizitatori străini

Majoritatea hotelurilor din Antalya, inima sectorului turistic turcesc ,și-au închis ușile până la următorul sezon de vacanță, care se așteaptă să înceapă...

Musulmanii dezbat despre Islamul european: “Agresorii au venit din mijlocul nostru ”

După atacurile teroriste consecutive în Franța și Austria, islamul și musulmanii au devenit din nou un punct de dezbatere. În timp ce opinia dominantă în țările islamice este adesea că atacurile sunt o reacție la ceea ce au făcut țările occidentale în Orientul Mijlociu, unii musulmani au exprimat opinii diferite care au început să obțină sprijin, în special în Europa.

63.000 de persoane urmărite penal pentru că l-ar fi insultat pe Erdoğan

63.041 de persoane au fost acuzate de insultarea președintelui începând cu 2014, de când Recep Tayyip Erdoğan a fost ales, potrivit unui raport al unui deputat de opoziție, citat de Turkish Minutes.

Bolnava de cancer a murit după ce Turcia a refuzat să-i fie eliberat un pașaport

Bolnava de cancer a murit după ce Turcia a refuzat să-i fie eliberat un pașaport

Turcia: Un taximetrist a folosit un manechin pentru distanțare socială

Un șofer de taxi din provincia de nord-vest Düzce și-a pus un manechin pe scaunul din dreapta, pentru a impune distanțarea socială cu clienții,

Tineri soldați condamnați pe viață, achitați, după 4 ani. Cine plătește durerile bâlciului din Turcia?

Într-o dimineață din mijlocul verii a anului 2016, peste 400 de soldați turci au fost dezbrăcați, înfometați și chinuiți fizic și psihic, fotografiați într-un hambar de cai din Ankara.

Constănțean dispărut de 8 luni. Soția turcoaică din Istanbul face un apel disperat

O turcoaică din Istanbul face un apel disperat pentru a-și găsi soțul român, despre care nu a mai auzit nimic de 8 luni, după ce s-a întors în România, relatează Romanya Haber.

COVID-19: Turcia trece printr-o perioadă de „contagiune în masă”

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a declarat, pe 18 noiembrie, că Turcia trece acum printr-o perioadă de „contagiune în masă”