19.3 C
București
joi, septembrie 24, 2020

Turcia: Trailerul fimului Breaking Bad de pe Netflix a fost cenzurat

Netflix a cenzurat trailerul filmului Breaking Bad, după ce difuzările online au fost aduse sub autoritatea Consiliului Suprem de Radio și Televiziune, conform bianate.org.

În trailerul versiunii globale a filmului „El Camino: A Breaking Bad Movie”, un bărbat într-o mașină este văzut cu o țigară în mână. Cu toate acestea, nu are o țigară în versiunea pentru Turcia.

Netflix a lansat o declarație după ce a cenzurat trailerul filmului, care a fost discutat pe rețelele de socializare, spunând că poate edita trailerele de film în multe țări, mai ales în cazul filmelor care includ scene sensibile.

Cu toate aceastea, cetățenii din Turcia vor putea viziona filmul începând cu 11 octombrie fără nicio „modificare sau tăiere”.

Consiliul Suprem de Radio și Televiziune (RTÜK) a adus emisiunile online sub autoritatea sa de la 1 septembrie. În consecință, radiodifuzorii online trebuie să achiziționeze o licență de la RTÜK pentru a opera în Turcia. Mai multe platforme la cerere, cum ar fi Netflix, Blu TV și Puhu TV, au solicitat la RTÜK o licență.Peste 36.000 de persoane au fost cercetate pentru că l-au „insultat” pe Erdoğan

Peste 36.000 de oameni au fost cercetați într-un an pentru „insultarea” președintelui Recep Tayyip Erdoğan, au arătat statisticile Ministerului Justiției, citat de Duvar English.

Faimoasa pisică Gli din Hagia Sophia a intrat în izolare și primește tratament

Faimoasa pisică Gli, care locuiește în Haghia Sophia a fost pusă în izolare și primește tratament după ce s-a îmbolnăvit.

Constanța: Reprezentanți ai comunității turco-tătară, în cursa alegerilor locale din 2020

Comunitatea turcilor și a tătarilor din România, cu aproape 50.000 de oameni pe teritoriul României, este cea mai închegată în regiunea Dobrogea, mai ales în județul Constanța.

Turcia testează prima mașină zburătoare autohtonă „Cezeri”

Prima mașină zburătoare din Turcia, numită Cezeri, a fost trecut cu succes primule teste din Istanbul, a declarat producătorul, pe 15 septembrie.

Turcia avertizată să elimine hidroxiclorochina din tratamentul COVID-19

Oamenii de știință din Turcia au cerut Ministerului Sănătății să elimine imediat hidroxiclorochina din planurile de tratament COVID-19, după ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a renunțat la el în iunie pe motiv că „face mai mult rău decât bine”,

Istanbul: Tânăr reținut pentru contrabandă cu maimuțe

Un tânăr influencer, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru contrabandă cu maimuțe.

Turcia: Ministerul Educației plătește daune de 1,7 milioane de lire unei student umilit pentru că ar fi sărut o fată

Turcia: Ministerul Educației plătește daune de 1,7 milioane de lire unei student umilit pentru că ar fi sărut o fată

100 de muzicieni s-au sinucis în timpul pandemiei în Turcia

Aproape 100 de muzicieni s-au sinucis de la începutul pandemiei COVID-19 în Turcia, potrivit datelor Uniunii Muzicienilor și Interpreților (Müzik-Sen), a declarat pe 15 septembrie, principalul adjunct al opoziției Gamze Tașcıer.