30 C
București
miercuri, septembrie 16, 2020

Se dovedeşte că atacatorul din Bruxelles este un fervent susţinător al regimului Erdogan.

Trei cetățeni turci care locuiau în Bruxelles cunoscuţi ca opozanți ai regimului Preşedintelui Erdogan, au fost atacați cu cuțitul de către Mehmet G. în timp ce mergeau să voteze pentru referendumul din 16 Aprilie. Evident aceştia urmau să voteze NU la acest referendum.

Se dovedeşte la scurt timp faptul că atacatorul, Mehmet G. este membru al grupării ,,Osmanlı Ocakları” (Vatra Otomană) grupare susținută de către Erdogan. Au fost făcute publice şi instantanee foto din întâlnirile atacatorului Mehmet G. cu președintele Erdogan.

Zilele trecute, Sultan Uğraş în vârstă de 66 de ani, Mahmut Yaşar și Hasan (nu s-a aflat numele de familie al acestuia), au fost atacați cu cuțitul de către o persoană în timp ce mergeu la Consulatul Turciei din Bruxelles pentru a vota NU la referednum.După puțin timp atacatorul a fost identificat ca cetățen turc cu numele de Mehmet G.

cavusoglu

Conform știrilor publicate agenției de presă ANF, Mehmet G, ”este cătățean turc, locuiește de multă vreme în Belgia și este membru al organizației Osmanli Ocaklari”. Au fost publicate (cum s-a menţionat mai sus) și poze ale acestuia împreună cu președintele Erdogan și ministrul de externe Mevlut Cavușoglu.

Pe data de 29 Martie, Mehmet G, a postat o filmare video în care face apel ca cetățenii turci din Belgia să voteze DA, în favoarea lui Erdogan.

Conform ANF, acelaţi Mehmet G a postat pe pagina de socializare, opozanții și liderii instituțiilor etnicilor kurzi din Belgia, desemnându-i ca drept țintă pentru atacuri.

Constanța: Cum s-au deschis școlile în timpul pandemiei COVID-19

Însă, anul acesta, în prima zi de școală în instituțiile de învățământ din Constanța avut curțile pustii, dar pregătită cu semne care marchează distanțarea socială, bannere care anunță obligativitatea purtării de mască, dezinfectante, și tot ce este necesar pentru protecția elevilor.

Turcia: Profesor condamnat, ținut în cătușe la înmormântarea fiicei sale

Un profesor închis pentru presupusă apartenență la o organizație teroristă a fost ținut în cătușe, sâmbătă, la înmormântarea fiicei sale de doar 21 de ani, relatează Stockholm Center for Freedome.

Vizita lui Robert Spano, președintele CEDO în Turcia, a ucis încrederea în Curtea de la Strasbourg

Vizita lui Robert Spano, președintele CEDO în Turcia, a ucis încrederea în Curtea de la Strasbourg

Turcia: Pacienții cu COVID-19 obligați să poarte brățări.Amenzi de 3.150 de lire pentru cei care încalcă regula

Consiliul provincial de sănătate din sud-estul Mardin a decis pe 10 septembrie că toți pacienții cu COVID-19 vor fi obligați să poarte...

CoronaVirus: 90% din turci consideră că trebuie impusă o interdicție de circulație națională

90% din populația Turciei consideră că ar trebui să fie impusă o interdicție de circulație la nivel național sau în fiecare provincie, conform unui sondaj realizat de sondajul Ipsos.

Turcia:Orele de lucru prin rotație, după ce numărul de infectați au depășit 1.700 de cazuri pe zi

Prefectul Istanbul a declarat, luni, că oficialii i-au în calcul planurile de rotație a programului de lucru pentru angajații din sectorul public și privat, după ce cazurile COVID-19 au depășit 1.700.

Istanbul: Hotel de lux va fi vândut după ce proprietarul nu și-a plătit datoriile

Les Ottomans, un hotel de lux din Istanbul, de tip boutique, în Bosfor, va fi vândut săptămâna aceasta după ce proprietarul nu a reușit să se răscumpere împrumuturile către o bancă.

Grecia îi împinge înapoi pe migranții care fug de persecuțiile guvernului lui Erdogan

Grecia ar fi împins înapoi spre Turcia 10 solicitanți de azil turci care au încercat să treacă, miercuri, râul Evros, a raportat site-ul de știri Tr724.