vineri, ianuarie 7, 2022

Prima Doamna Trump, în vizita la o scoală a mișcării Hizmet din Oklahoma

Melania Tump soția președintelui  S.U.A, Donald Trump a vizitat școala de tip charter din statul Oklahama care este administrată de profesorii din cadrul mișcării Hizmet.

Vizita la școala Dove School of Discover a făcut parte din campania lansată de Prima Doamnă Trump intitulată „Be Best„ pentru a sprijini proiectele de dezvoltare a copiilor. Melania Trump a postat în contul personal de twitter imagini din cursul vizitei.

În postările sale Melania Trump a felicitat elevii, profesorii și conducerea, pentru munca depusă:  Aici se fac lucruri extrordinare! Educația nu presupune numai învățământ ci, deasemenea este importantă formarea unor  caractere puternice cu simțul valorii.”

Conducerea școlii Dove School of Discovery, fiind onorată de această vizită, i-a mulțumit Primei Doame pe Twitter.

Ankara cere extrădarea lui Fetullah Gulen care locuiește de 15 ani în America, acuzându-l de organizare a puciului eșuat din 15 iulie. Ankara a angajat un birou de avocatură, care lansează  campanii de defăimare a școlilor din întreaga America.

Școala Dove School din Oklahama este una din o școlile care funcționează pe sistemul  charter. În  acest sistem de educație cheltuielile școlii sunt asigurate de către stat; procesul educațional este îndeplinit de profesorii din rândul mișcării Hizmet.

De necrezut! Femeia bolnavă cu lupus, care a murit în timp ce era însărcinată, a fost reintegrată la muncă

De necrezut! Femeia bolnavă cu lupus, care a murit în timp ce era însărcinată, a fost reintegrată la muncă

Demirtaș: Erdogan ar putea convoca alegeri anticipate

Filantropul închis și fostul președinte al Partidului Democrat Popular (HDP). Selahattin Demirtaș a făcut declarații despre situația politică a Turciei pentru ziarul de opoziție, Yeni Yașam.

4 eurodeputați cer eliberara a studenților de la Universitatea Boğaziçi

otrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Fundației pentru Drepturile Omului din Turcia (TİHV),

Peste 9 milioane de turiști au venit în Antalya în 2021. Rușii și nemții pe primul loc

Potrivit datelor Direcției pentru Turism, 8 973 785 de turiști au aterizat pe Aeroportul Antalya și 107 700 turiști pe Aeroportul Gazipașa în perioada de 12 luni.

Inflația din Turcia a ajuns la 36,1%, nivelul record în era lui Erdogan

Inflația din Turcia a ajuns la 36,1%, nivelul record în era lui Erdogan

Raport: 280 de cazuri de femicid în Turcia în 2021

80 de cazuri de feminicid, din care 217 de femei au murit în circumstanțe suspecte au avut loc în Turcia, în 2021,

COVID-19: Turcia a atins cel mai mare număr de cazuri în ultimele opt luni

Ministerul Sănătății a confirmat 44.869 de noi cazuri de coronavirus și 160 de decese într-o zi, fiind cel mai mare număr de cazuri noi zilnic din 23 aprilie.

Un nou efect al crizei economice. Turcia a devenit o țară ieftină pentru străini

2021 pentru turci a fost un an plin cu emoții din cauza fluctuației lirei turcești, care a dus la creșterile a chiriilor cu până la 300 la sută și a mâncării cu o medie de 60 la sută.