luni, noiembrie 23, 2020

Președintele Turciei:”Vom elimina teroriștii oriunde îi găsim”

Președintele Turciei a anunțat că o operațiune este planificată pentru exterminarea opozanților din străinătate considerați teroriști de statul turc, a informat presa turcă.

Reccep Erdogan a semnalat, miercuri, la întâlnirea săptămânală a partidului de la guvernare, Partidului Justiție și Dezvoltare (AKP) , că o operațiune este pregătită pentru asasinările opozaților pe motiv că dorește să protejezeze securitatea națioanală.

“Conducătorii unor țări, oriunde i-ar găsi, extermină teroriștii  pe care ei îi consideră  pericol pentru securitatea națională.Dacă e așa, asta înseamnă că ei acceptă ca Turcia să facă la fel.Chiar dacă teroriștii sunt persoane cu care ei își strâng mâinile și îi aplaudă”, a declarat Erdogan, referindu-se la comandantul SDF, generalul Mazloum Kobani.

“În curând vor veni vești bune pentru securitatea noastră națională”

Invocând uciderea lui al-Baghdadi, președintele turc a susținut că Turcia are dreptul să asasineze persoanele considerate teroriste de statul turc pe motiv că atentează la securitatea națioanală a țării.

“În curând vor veni vești bune pentru securitatea noastră națională.”, a adăugat Erdogan  sugerând că Turcia își va asasina dușmanii așa cum au făcut SUA la sfârșitul  săptămânii trecute.

În urma ședinței parlamentare, Erdogan a fost întrebat dacă s-a referit la Kobani în discursul său.

„De ce te grăbești? Astfel de acte (uciderea lui Kobani) nu trebuie anunțate. SUA a nu anunțat în avans (uciderea  liderului ISIS) ”, a spus Erdogan.

Mazloum Kobani este generalul Forţelor Democratice Siriene, care până de curând a fost un aliat crucial pentru Statele Unite (SUA) în lupta împotriva Statului Islamic (ISIS) din Siria.

”Vom elimina teroriștii oriunde îi găsim”

Președintele Turciei a anunțat că o operațiune este planificată pentru exterminarea opozanților din străinătate considerați teroriști de statul turc, a informat presa turcă.Reccep Erdogan a semnalat, miercuri, la întâlnirea săptămânală a partidului de la guvernare, Partidului Justiție și Dezvoltare (AKP) , că o operațiune este pregătită pentru asasinările opozaților pe motiv că dorește să protejezeze securitatea națioanală.http://zamanromania.ro/presedintele-turcieivom-elimina-teroristii-oriunde-ii-gasim/

Gepostet von Zaman Romania am Donnerstag, 31. Oktober 2019


Erdogan vrea Turcia în UE: ”Ne gândim să ne construim viitorul împreună”

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a afirmat că vrea Turcia în Europa și a cerut UE să-și țină promisiunile,

63.000 de persoane urmărite penal pentru că l-ar fi insultat pe Erdoğan

63.041 de persoane au fost acuzate de insultarea președintelui începând cu 2014, de când Recep Tayyip Erdoğan a fost ales, potrivit unui raport al unui deputat de opoziție, citat de Turkish Minutes.

COVID-19: Turcia închide școlile și introduce carantina de seară la nivel național

Turcia a închis școlile și a introdus carantină la nivel național de la ora 20:00 până la 10 dimineața, conform declarațiilor președintelui Recep Tayyip Erdoğan.

Bolnava de cancer a murit după ce Turcia a refuzat să-i fie eliberat un pașaport

Bolnava de cancer a murit după ce Turcia a refuzat să-i fie eliberat un pașaport

COVID-19: Turcia trece printr-o perioadă de „contagiune în masă”

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a declarat, pe 18 noiembrie, că Turcia trece acum printr-o perioadă de „contagiune în masă”

Constănțean dispărut de 8 luni. Soția turcoaică din Istanbul face un apel disperat

O turcoaică din Istanbul face un apel disperat pentru a-și găsi soțul român, despre care nu a mai auzit nimic de 8 luni, după ce s-a întors în România, relatează Romanya Haber.

Musulmanii dezbat despre Islamul european: “Agresorii au venit din mijlocul nostru ”

După atacurile teroriste consecutive în Franța și Austria, islamul și musulmanii au devenit din nou un punct de dezbatere. În timp ce opinia dominantă în țările islamice este adesea că atacurile sunt o reacție la ceea ce au făcut țările occidentale în Orientul Mijlociu, unii musulmani au exprimat opinii diferite care au început să obțină sprijin, în special în Europa.

Turcia: Peste 4 milioane de tineri nu au acces la educație

Peste patru milioane de tineri nu au acces la educația în Turcia, după ce guvernul turc a decis închiderea școlile până la sfârșitul anului, a declarat Feray Aytekin Aydoğan, președintele sindicatului turc Eğitim-Sen, citat de Duvar English.