joi, ianuarie 7, 2021

Managerul unui spital a pus 2 asistente să scrie de 500 de ori “’Sunt proastă”

Un scandal a izbucnit după ce un manager a pus două asistente medicală să-și ceară scuze și să scrie de 500 de ori:”Sunt proastă”, informează T24.con

În timpul inspecțiilor la  Spitalul de Stat din Kumluca, Antalya, din 13 decembrie, managerul Ayșegül Alkan a susținut că două asistente medicale Yetkin nu erau în birou.  

Astfel, le-a obligat pe Merve Șahiner Çalıșkan și Ayșe Yetkin să motiveze absențele și să scrie de 500 de ori ‘”Sunt proastă pentru ca am părăsit biroul când nu trebuia”.

Asistentele, pe de altă parte, au susținut că nu și-au părăsit locurile de serviciu și au cerut aplicarea reglementării disciplinare oficiale prin opunerea la scrierea articolului.

Când medicul șef Alkan nu a acceptat cererea, cele două asistente au scris explicat motivul absenței și de 500 de ori pe 7 hârtie A4.

După ce evenimentul au ajuns pe site-ul Salikportal.net, care acoperă știri din sfera medicală, oamenii s-au scandalizat și au criticat decizia managerului.

În final, pe 17 decembrie, ministrul sănătății, Fahrettin Koca a anunțat pe contul său de Twitter că Ayșegül Alkan a fost înlăturată din postul de manager.

Istanbul:Copacii înfloresc în decembrie. Specialiștii trag semnale de avertizare

Experții au avertizat asupra schimbărilor climatice, după ce în Turcia s-a înregistrat temperaturi mari în decembrie,

Turcia: Capelă istorică distrusă de căutătorii de comori profitând de carantina impusă de COVID-19

O capelă istorică veche de 250 de ani, din provincia vestică Balıkesir, a fost distrusă de căutătorii de comori care au profitat de carantina impusă pentru a opri răspândirea COVID-19, conform Hurriyet Daily News.

Turcia:3 femei ucise brutal în 24 de ore. Apartament incendiat pentru a acoperi fapta

3 cazuri de ucidere brutală au fost raportate în Turcia în doar 24 de ore, printre victime este și o profesoară din Istanbul care a fost arsă de vie de iubitul ei, conform presei turcești.

Turcia: Femeile din mass-media se confruntă cu hărțuirea sexuală și inegalitatea de sex

Jurnalistele din Turcia se confruntă cu probleme la locul de muncă, printre care hărțuirea sexuală și inegalitatea de sex la locul de muncă, raportează Centrul pentru Libertate din Stockholm.

COVID-19:Primăria din Izmir își cere scuze pentru cauzarea supraaglomerării

În comunicatul, din 3 ianuarie, municipalitatea și-a cerut scuză pentru decizia de a trimite un camion cu pachete de ajutorare în districtul Konak, urmând ca oameni să se străngă în zonă.

Turcia:”Vaccinul COVID-19 deschide calea către educație față în față”

Ministrul Educației, Ziya Selcuk a declarat că după vaccinarea grupurilor cu risc crescut, profesorii se pot vaccina dacă doresc.

Rector numit de Erdogan: Studenții de la o universitate importantă din Turcia protestează

Studenții de la una dintre cele mai importante universități din Turcia au pornit o campanie pe rețelele de socializare contra rectorului ales prin decret guvernamental de Erdogan, conform Yol TV.

Turcia: 92 de ofițeri condamnați pe viață pentru lovitura de stat eșuată din 15 iulie 2016

Cea mai recentă audiere din procesul a 132 de militari, inclusiv ofițeri de rang înalt al Forțelor Armate Turcești (TSK), a avut loc pe 31 decembrie, la Înalta Curte Penală din Ankara.