miercuri, noiembrie 18, 2020

Magiunul din prune Topoloveni reprezintă economia României „Menope”- Dubai

După numeroase eşecuri înregistrate de prezentarea produselor româneşti prin târguri internaţionale, eşecuri determinate mai ales de birocraţia greoaie şi nesincronizarea devenită deja obişnuită, a factorilor implicaţi în îndeplinirea tuturor formalităţilor necesare ( la timp) pentru înregistrarea şi deplasarea participanţilor ( la manifestări de anvergură cum ar fi expoziţiile de la Paris, Moscova sau la cea din Qatar ) iată că un producător românesc poate să o  scoată la capăt cu  lungul şir al încercărilor impuse, şi prin forţe proprii să se prezinte la Expoziţia Internaţională de la Dubai.

Magiunul din prune Topoloveni arborează steagul României la World Trade Centre în Dubai, unde reprezintă  tradiția gastronomică românească la expoziția internațională Menope în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie.

La World Trade Centre în Dubai (Middle East Natural & Organic Product Expo)e prezent şi Sonimpex Topoloveni .

 

Magiunul de prune Topoloveni participă pentru a doua oară la Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo)—cel mai amplu eveniment din Orientul Mijlociu dedicat produselor naturale și organice. Magiunul din prune Topoloveni participa la această expoziție ca parte a programului de promovare pe fonduri europene „I love European Fine Foods”, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru tradiționalitate, unicitate și autenticitate, prin acordarea Indicației Geografice Protejate.

Pe lângă această recunoaștere europeană a calității, Magiunul din prune Topoloveni se prezintă pe piața arabă cu certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România și cu două din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul International pentru Gust și Calitate din Bruxelles.

112912471746199344

 Cunoscut deja prin reclama persistentă şi de calitate pe care şi-o face de câţiva ani buni, magiunul este promovat cu succes deBibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni :

 ‘Sărbătorim Ziua Națională a României reprezentând cu mândrie cultura gastronomică autentică românească în Orientul Mijlociu. Purtăm cu drag drapelul țării la gulerul produselor noastre și îmbrăcăm ia românească pentru a promova cele mai de preț elemente ale poporului român. Sperăm că toate certificările primite de excepționalul Magiun din prune Topoloveni să garanteze pe piața arabă gustul și calitatea deosebite ale acestui produs cu o tradiție de peste 100 de ani. Revenim cu drag în Orientul Mijlociu unde Magiunul de prune Topoloveni s-a bucurat de o promovare intensă și de aprecieri deosebite, dovadă că gustul și calitățile nutriționale se pot transforma într-un limbaj universal care poate apropia culturi din cele mai diferite colțuri ale lumii ‘.

‘I love European Fine Food’ este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni, după ‘Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care s-a derulat în perioada 2013-2016 pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia. Acest al doilea program se desfășoară în perioada 2014-2017 și promovează autenticul Magiun din prune Topoloveni pe piețele din America de Nord și Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece. Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute—cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Surse: http://www.magiun-sonimpex.ro, Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Pacienți străini COVID-19 care călătoresc în Turcia în ambulanțe aeriene private pentru tratament

Turcia a acceptat pacienții COVID-19 din străinătate care călătoresc în ambulanțe aeriene private la un cost de aproximativ 20.000 de dolari

Drame umane: Deținuții infectați cu COVID-19 în închisorile din Turcia: ”Am fost lăsați aici să murim”

Un deținut a trimis o scrisoare către oficialii turci și către presă, în care a descris condițiile în care trăiesc, raportând  tortura...

Antalya a încheiat sezonul turistic cu 3,3 milioane de vizitatori străini

Majoritatea hotelurilor din Antalya, inima sectorului turistic turcesc ,și-au închis ușile până la următorul sezon de vacanță, care se așteaptă să înceapă...

63.000 de persoane urmărite penal pentru că l-ar fi insultat pe Erdoğan

63.041 de persoane au fost acuzate de insultarea președintelui începând cu 2014, de când Recep Tayyip Erdoğan a fost ales, potrivit unui raport al unui deputat de opoziție, citat de Turkish Minutes.

Povestea unui profesor turc care a trebuit să se mute în 4 țări ca să evite extrădarea

Un profesor turc care predă în Libia a povestit despre experiențele sale după puciul eșuat din 15 iulie 2016, de când s-a mutat în patru țări diferite pentru a evita extrădarea în Turcia.

Turcia interzice fumatul în locuri publice pentru a preveni răspândirea COVID-19

Ministerul de interne al Turciei a interzis fumatul în locurile publice din întreaga țară pentru a opri răspândirea COVID-19, relatează cotidianul britanic,...

Primul ministru albanez a plantat copaci pentru Erdoğan

Premierul Edi Rama a plantat copaci în lacul Farka dın apropiere capitalei Tirana, ca parte a inițiativei Turciei de a planta 1.000...

Bolnava de cancer a murit după ce Turcia a refuzat să-i fie eliberat un pașaport

Bolnava de cancer a murit după ce Turcia a refuzat să-i fie eliberat un pașaport