miercuri, mai 29, 2024

Magiunul din prune Topoloveni reprezintă economia României „Menope”- Dubai

După numeroase eşecuri înregistrate de prezentarea produselor româneşti prin târguri internaţionale, eşecuri determinate mai ales de birocraţia greoaie şi nesincronizarea devenită deja obişnuită, a factorilor implicaţi în îndeplinirea tuturor formalităţilor necesare ( la timp) pentru înregistrarea şi deplasarea participanţilor ( la manifestări de anvergură cum ar fi expoziţiile de la Paris, Moscova sau la cea din Qatar ) iată că un producător românesc poate să o  scoată la capăt cu  lungul şir al încercărilor impuse, şi prin forţe proprii să se prezinte la Expoziţia Internaţională de la Dubai.

Magiunul din prune Topoloveni arborează steagul României la World Trade Centre în Dubai, unde reprezintă  tradiția gastronomică românească la expoziția internațională Menope în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie.

La World Trade Centre în Dubai (Middle East Natural & Organic Product Expo)e prezent şi Sonimpex Topoloveni .

 

Magiunul de prune Topoloveni participă pentru a doua oară la Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo)—cel mai amplu eveniment din Orientul Mijlociu dedicat produselor naturale și organice. Magiunul din prune Topoloveni participa la această expoziție ca parte a programului de promovare pe fonduri europene „I love European Fine Foods”, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru tradiționalitate, unicitate și autenticitate, prin acordarea Indicației Geografice Protejate.

Pe lângă această recunoaștere europeană a calității, Magiunul din prune Topoloveni se prezintă pe piața arabă cu certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România și cu două din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul International pentru Gust și Calitate din Bruxelles.

112912471746199344

 Cunoscut deja prin reclama persistentă şi de calitate pe care şi-o face de câţiva ani buni, magiunul este promovat cu succes deBibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni :

 ‘Sărbătorim Ziua Națională a României reprezentând cu mândrie cultura gastronomică autentică românească în Orientul Mijlociu. Purtăm cu drag drapelul țării la gulerul produselor noastre și îmbrăcăm ia românească pentru a promova cele mai de preț elemente ale poporului român. Sperăm că toate certificările primite de excepționalul Magiun din prune Topoloveni să garanteze pe piața arabă gustul și calitatea deosebite ale acestui produs cu o tradiție de peste 100 de ani. Revenim cu drag în Orientul Mijlociu unde Magiunul de prune Topoloveni s-a bucurat de o promovare intensă și de aprecieri deosebite, dovadă că gustul și calitățile nutriționale se pot transforma într-un limbaj universal care poate apropia culturi din cele mai diferite colțuri ale lumii ‘.

‘I love European Fine Food’ este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni, după ‘Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care s-a derulat în perioada 2013-2016 pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia. Acest al doilea program se desfășoară în perioada 2014-2017 și promovează autenticul Magiun din prune Topoloveni pe piețele din America de Nord și Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece. Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute—cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Surse: http://www.magiun-sonimpex.ro, Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Echipa de volei a Turciei furioasă, după un zbor de 13 ore în clasa economică

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Hande Bakadın, Eda Erdem, Simge Aköz și Aslı Kalaç au împărtășit fotografiile pe care le-au făcut din interiorul aeronavei ca o poveste pe Instagram și și-au exprimat criticile. 

De 24 de ori campioni! Galatasaray, fosta echipa a lui Hagi, a făcut istorie!

Meciul cu Konyaspor s-a încheiat cu un scor de 3-1, duminică, în ultima etapă a sezonului, şi a obţinut al 24-lea titlu de campioană a Turciei din istoria sa.

Istanbul. Alte 27 de persoane reținute după ce au participat la protestele de 1 mai

Persoanele reținute, marți, se numără printre cele 39 pentru care procurorii din Istanbul au emis cele mai recente mandate de reținere. Se fac eforturi pentru reținerea celor 12 suspecți rămași.

Sâmbăta Mamelor marchează cea de 1000 săptămână: „Nu ne mai rămân decât numele și fotografiile din brațele noastre”

Mamele s-au adunat din nou în Piața Galatasaray, din Istanbul, pe 25 mai, alături de mii de oameni, și au citit o declarație de presă pentru a-și comemora rudele dispărute. 

Albine mor din cauza pesticidelor:„Turcia este un paradis al mierii falsificate”

Districtul Bayramiç, din provincia Çanakkale de vest din Turcia a înregistrat moartea în masă de albine. Aproximativ 1600 de stupi de albine aparținând a 12 persoane au murit într-un weekend.

Chiriile în Istanbul. Care este cea mai scumpă și cea mai ieftină zonă?

În consecință, Sarıyer a ocupat primul loc în districtele din Istanbul în ceea ce privește prețul chiriei locuințelor cu o medie de 51.591 de lire, urmat de Beșiktaș cu 41.500 de lire și Kadıköy cu 32.820 de lire.