marți, iunie 15, 2021

Magiunul din prune Topoloveni reprezintă economia României „Menope”- Dubai

După numeroase eşecuri înregistrate de prezentarea produselor româneşti prin târguri internaţionale, eşecuri determinate mai ales de birocraţia greoaie şi nesincronizarea devenită deja obişnuită, a factorilor implicaţi în îndeplinirea tuturor formalităţilor necesare ( la timp) pentru înregistrarea şi deplasarea participanţilor ( la manifestări de anvergură cum ar fi expoziţiile de la Paris, Moscova sau la cea din Qatar ) iată că un producător românesc poate să o  scoată la capăt cu  lungul şir al încercărilor impuse, şi prin forţe proprii să se prezinte la Expoziţia Internaţională de la Dubai.

Magiunul din prune Topoloveni arborează steagul României la World Trade Centre în Dubai, unde reprezintă  tradiția gastronomică românească la expoziția internațională Menope în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie.

La World Trade Centre în Dubai (Middle East Natural & Organic Product Expo)e prezent şi Sonimpex Topoloveni .

 

Magiunul de prune Topoloveni participă pentru a doua oară la Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo)—cel mai amplu eveniment din Orientul Mijlociu dedicat produselor naturale și organice. Magiunul din prune Topoloveni participa la această expoziție ca parte a programului de promovare pe fonduri europene „I love European Fine Foods”, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru tradiționalitate, unicitate și autenticitate, prin acordarea Indicației Geografice Protejate.

Pe lângă această recunoaștere europeană a calității, Magiunul din prune Topoloveni se prezintă pe piața arabă cu certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România și cu două din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul International pentru Gust și Calitate din Bruxelles.

112912471746199344

 Cunoscut deja prin reclama persistentă şi de calitate pe care şi-o face de câţiva ani buni, magiunul este promovat cu succes deBibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni :

 ‘Sărbătorim Ziua Națională a României reprezentând cu mândrie cultura gastronomică autentică românească în Orientul Mijlociu. Purtăm cu drag drapelul țării la gulerul produselor noastre și îmbrăcăm ia românească pentru a promova cele mai de preț elemente ale poporului român. Sperăm că toate certificările primite de excepționalul Magiun din prune Topoloveni să garanteze pe piața arabă gustul și calitatea deosebite ale acestui produs cu o tradiție de peste 100 de ani. Revenim cu drag în Orientul Mijlociu unde Magiunul de prune Topoloveni s-a bucurat de o promovare intensă și de aprecieri deosebite, dovadă că gustul și calitățile nutriționale se pot transforma într-un limbaj universal care poate apropia culturi din cele mai diferite colțuri ale lumii ‘.

‘I love European Fine Food’ este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni, după ‘Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care s-a derulat în perioada 2013-2016 pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia. Acest al doilea program se desfășoară în perioada 2014-2017 și promovează autenticul Magiun din prune Topoloveni pe piețele din America de Nord și Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece. Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute—cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Surse: http://www.magiun-sonimpex.ro, Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Fostul director al Samanyolu condamnat la 1.406 de ani

Fostul director al Samanyolu condamnat la 1.406 de ani

Human Rights Watch cere investigarea dispariției profesorului, care riscă să fie deportat în Turcia

Human Rights Watch cere investigarea dispariției profesorului, care riscă să fie deportat în Turcia

Turcia:Aproximativ 750.000 de cupluri se căsătoresc în următoarele 3 luni, de frica măsurilor COVID-19

Turcia: Aproximativ 750.000 de cupluri se căsătoresc în următoarele 3 luni, de frica măsurilor COVID-19

Partidul lui Erdogan a pierdut aproximativ 13% din votanți, după declarațiile mafiotului turc

Partidul lui Erdogan a pierdut aproximativ 13% din votanți, după declarațiile mafiotului turc

Un turc a ajutat din greșeală FBI să aresteze 800 de infractori

Un turc a ajutat din greșeală FBI în capturarea a aproximativ 800 de infractori din întreaga lume după ce mii de oameni...

Comitetul ONU cere de urgență Turciei să ia măsuri în cazul profesorului dispărut

Comitetul ONU cere de urgență Turciei să ia măsuri în cazul profesorului dispărut

Turcia: Peste 720.000 de minori exploatați prin muncă

Peste 720.000 de minori din Turcia trebuie să lucreze pentru a contribui la venitul gospodăriei, potrivit unui raport elaborat de ministerului al...