sâmbătă, aprilie 10, 2021

Istanbul: Tânăr reținut pentru contrabandă cu maimuțe

Un tânăr influencer, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru contrabandă cu maimuțe, relatează T24.com

Meriç İzgi, care anterior autoritățile i-au confiscat două maimuțe pe care le-a cumpărat ilegal,a fost reținut, pe 17 septembrie, după ce a făcut contrabandă cu o a treia  maimuță.

În urma raidului în vila sa din Eyüpsultan, Istanbul, maimuța, pe care İzgi a numit-o „Koko”, a fost luată sub protecție de către autorități.

Influencerul a mai cumpărat ilegal două maimuțe

Anul trecut bărbatul a anunțat pe rețelele de socializare că a cumpărat o maimuță de tipul „Macac” pentru a doua oară.

Maimuța a fost preluată ulterior Direcției pentru Conservarea Naturii și Parcuri Naționale. Prima Direcție Regională pentru Conservarea Naturii și Parcurile Naționale a anunțat că maimuța salvată este încă în proces și își va continua în curând viața în grădina zoologică.

Cu toate acestea, Izgi nu s-a oprit. Influencerul a fost anunțat pentru a treia oară că a adopta o maimuță.

Turcia: O femeie a decedat după întârzierea spitalizării, pe fondul creșterii cazurilor COVID-19

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat după ce a așteptat peste două săptămâni să fie internată în spital pentru tratamentul bolilor pulmonare, conform Ahval News.

Turcia a sechestrat averea unui ziarist din România. Necdet Celik:”Eu nu sunt terorist, sunt ziarist”

Autoritățile turc au sechestrat averea unui ziarist turc din România și a altor 205 de susținători ai clericului Fethullah Gulen, pentru “a prevenii finanțarea terorismului”.

Turcia:10 amirali reținuți pentru “mesaj subliminal de lovitură de stat”

Autoritățile turce au reținut 10 amirali în rezervă, sub acuzații de organizarea de grup infracționala, după ce au au semnat o declarație prin care afirmă importanța pentru securitatea turcă a Convenției de la Montreux menită să prevină militarizarea Mării Negre, conform Reuters.

Turcia: Patru solicitanți de azil, extrădați după ce au protestat susținând Convenția de la Istanbul

Patru iranieni , solicitanți de azil, au fost deportați pe 6 aprilie pentru participarea la o demonstrație împotriva retragerii Turciei din Convenția...

Turcia: Deputatul pro-kurd internat la ATI, după ce a fost reținut

Proeminent apărător al drepturilor omului și deputatul pro-kurd, Ömer Faruk Gergerlioğlu a fost dus la spital după ce a preinfarct, la câteva ore după ce a fost reținut, conform presei turcești.

Scenariu de film! Un deputat certat cu un afacerist pentru un teren aparținând statului

Un afacerist din provincia sud-estică Adiyaman a ajuns după gratii după ce un deputat din partidul lui Erdogan i-a propus să-i vândă un teren aparținând statului și situat în Ankara, conform DW.