miercuri, octombrie 14, 2020

IMAGINI ŞOCANTE! Un copil de trei ani este călcat cu maşina de mama sa şi rămâne în viaţă (VIDEO)

Un baietel din Turcia (Kemerburgaz), care a ajuns sub rotile masinii mamei sale, dar a scapat nevatamat.

Din imagini se vede cum micutul de 3 anisori se joaca in curtea casei in care locuieste, cand la un moment dat, mama sa trece cu masina peste el, din neatentie. Incidentul socant a fost filmat de o camera de supraveghere si a fost postat pe internet.

Un copil de doar trei ani a fost călcat cu maşina de mama sa. Din fericire, băiatul a supravieţuit.

Incidentul a avut loc pe 29 mai în Istanbul. Femeia se întorcea acasă, în timp ce copilul său se juca în ogradă. Fără să-l observe, mama a trecut cu maşina peste el.

Panicată, femeia a oprit vehiculul şi l-a scos pe copil de sub acesta.

Speriata, femeia iese repede din automobil si isi scoate baiatul de sub el. Ca printr-o minute, acesta s-a ales doar cu o zgarietura, scrie presa Turca.

 

Brațul lung a lui Erdogan în Europa: Turcia complotează în vederea unor asasinate în diaspora

Evenimentele recente din Europa arată faptul că „brațul lung” al președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan a început din nou să funcționeze în Europa, prin alte activități decât răpirile sponsorizate de guvernul turc, relatează Turkish Minutes.

Turcia: Mamă a 3 copii bătută cu lanțuri timp de 5 zile

Un bărbat și-a torturat soția timp de cinci zile, bătând-o cu un lanțuri de fier în apartamentul în care locuia cu copiii.

Turcia cumpără 1,5 milioane de vaccinuri antigripale. Farmaciștii se tem că nu este de ajuns

Farmaciștii se tem că vor rămâne fără vaccinuri antigripale, deși Turcia se așteaptă la o aprovizionare de 1,5 milioane de vaccinuri împotriva gripei până pe 15 octombrie.

Mărturisirile unui jurnalist turc închis: Copiii strigă din celulă” Deschideți ușa! Deschideți ușa!”

Un jurnalist aflat după gratii a vorbit într-o scrisoare despre tragediile familiilor destrămate ca urmare a aplicării deciziilor guvernului turc, mai ales despre suferințele copiilor ai căror părinți sunt închiși în penitenciar, printre care și fata lui de patru ani.

Un ONG cere Regatului Unit sancționarea oficialilor turci

Un grup pentru drepturile omului cu sediul în Regatul Unit a lansat o campanie de sancționare a oficialilor turci implicați în încălcări ale drepturilor omului drept în temeiul noilor reglementări,

Cuplu torturat cu electroșocuri: Polițiștii au scris „trădător” pe fruntea soțului

Un cuplu a fost torturat de către poliția turcă cu electroșocuri în timpul detenției lor de 14 zile, potrivit femeii.

COVID-19 a ajuns în Turcia cu o lună înainte ca guvernul să raporteze primele cazuri

Partidul Republican Popular (CHP) a acuzat guvernul turc că nu a raportat cazuri suspecte de COVID-19 în februarie, cu o lună înainte...

Turcia: Școlile și-au deschis porțile în a două etapă a planului educațional

Școlile s-au deschis, pe 12 octombrie, pentru cursurile față în față conform etapei a doua a planului educațional al Turciei, relatează presa turcească.