20.7 C
București
vineri, septembrie 18, 2020

Fapt divers amuzant: Falsul polițist a intrat în secția de poliție, și-a încins armele la brâu și s-a fotografiat

La o Secţie de poliţie din İstanbul o persoană  îşi făcea apariţia în mod constant. Până și polițiștii au crezut că este ofițer de poliție, acesta se poza înarmat și posta pozele pe rețele de socializare

Mustafa Şekeroğlu de la Haberturk relatează în știrea sa: ,,La sediul Secției de poliție din İstanbul Kâğıthane Çağlayan un individ pe nume B.Ç. care era un cunoscut al șefului de poliție, venea  frecvent în Secţie.Toată lumea credea că e polițist deoarece  purta vestă și era înarmat, apărea fotografiat în secție și în punctele de serviciu. Intrând  și ieșind mereu,   până și polițiștii veniți din alte secții au crezut că B.Ç.’ este polițist.  După un timp informații legate de  pozele de pe rețelele de socializare i-au parvenit şi   directorului general al poliției Istanbul, Mustafa Çalışkan’.

Acesta a cerut să se stabilească  identitatea acestei persoane.  O  echipa de poliție a început cercetările  la secție  încercând să constate  dacă într-adevăr acest individ se comporta ca și cum era polițist. În urma anchetei au aflat că B.Ç. era un soldat care făcuse  armata la Şırnak’ și fusese rănit în timpul conflictelor din zonă.   Fiind veteran i-au permit  să frecventeze secția   și l-au lăsat să-şi facă poze.

B.Ç.  i-a răspunsul polițistului  care-l interoga: „Am vrut să fac o poză , să-mi rămână amintire. ” După ce i  s-a interzis intrarea în secție,  au fost șterse fotografiile din rețelele de socializare.  Nu s-a efectuat nici o anchetă administrativă sau juridică legat de acest caz.

 

Turcia:Orele de lucru prin rotație, după ce numărul de infectați au depășit 1.700 de cazuri pe zi

Prefectul Istanbul a declarat, luni, că oficialii i-au în calcul planurile de rotație a programului de lucru pentru angajații din sectorul public și privat, după ce cazurile COVID-19 au depășit 1.700.

CoronaVirus: 90% din turci consideră că trebuie impusă o interdicție de circulație națională

90% din populația Turciei consideră că ar trebui să fie impusă o interdicție de circulație la nivel național sau în fiecare provincie, conform unui sondaj realizat de sondajul Ipsos.

Turcia testează prima mașină zburătoare autohtonă „Cezeri”

Prima mașină zburătoare din Turcia, numită Cezeri, a fost trecut cu succes primule teste din Istanbul, a declarat producătorul, pe 15 septembrie.

Turcia: Pacienții cu COVID-19 obligați să poarte brățări.Amenzi de 3.150 de lire pentru cei care încalcă regula

Consiliul provincial de sănătate din sud-estul Mardin a decis pe 10 septembrie că toți pacienții cu COVID-19 vor fi obligați să poarte...

Istanbul: Hotel de lux va fi vândut după ce proprietarul nu și-a plătit datoriile

Les Ottomans, un hotel de lux din Istanbul, de tip boutique, în Bosfor, va fi vândut săptămâna aceasta după ce proprietarul nu a reușit să se răscumpere împrumuturile către o bancă.

Constanța: Cum s-au deschis școlile în timpul pandemiei COVID-19

Însă, anul acesta, în prima zi de școală în instituțiile de învățământ din Constanța avut curțile pustii, dar pregătită cu semne care marchează distanțarea socială, bannere care anunță obligativitatea purtării de mască, dezinfectante, și tot ce este necesar pentru protecția elevilor.

Grecia îi împinge înapoi pe migranții care fug de persecuțiile guvernului lui Erdogan

Grecia ar fi împins înapoi spre Turcia 10 solicitanți de azil turci care au încercat să treacă, miercuri, râul Evros, a raportat site-ul de știri Tr724.

Vizita lui Robert Spano, președintele CEDO în Turcia, a ucis încrederea în Curtea de la Strasbourg

Vizita lui Robert Spano, președintele CEDO în Turcia, a ucis încrederea în Curtea de la Strasbourg