16.2 C
București
joi, septembrie 24, 2020

Explozie în cartierul Stamford Hill (Londra) la o celebrare evreiască

O explozie în cartierul Stamford Hill din nordul Londrei s-a soldat joi dimineaţa cu circa 30 de răniţi, informează Reuters.

foto 2 explozie
Un video şocant arată cu, s-a declanşat explozia la Sărbătoarea evreiească ce avea loc în estul Londrei, rănind peste 30 de persoane. (Shocking video shows a bonfire exploding at a Jewish celebration in east London, injuring 30 people)

Hackney Police confirmp în această dimineaţă  că zece cazuri printre cei răniţi, sunt de mică gravitate după „focul de arrtificii” din  Stamford Hill.

Se aşteaptă verdictul poliţiei şi al anchetatorilor în privinţa sorginţii acestui eveniment.

foto 3
London Ambulance Service şi Echipa de intervenţie de voluntari ai serviciului de ambulanţă HATZOLA au sărit în ajutorul răniţilor

https://www.thesun.co.uk/news/6198267/explosion-at-jewish-celebration-lag-baomer-london-bonfire/

Turcia se pregătește pentru noi restricții de călătorie pe fondul creșterii numărului de cazuri COVID-19

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a declarat că Turcia a trecut la o „nouă fază” în lupta împotriva pandemiei COVID-19, semnalând că guvernul...

Constanța: Reprezentanți ai comunității turco-tătară, în cursa alegerilor locale din 2020

Comunitatea turcilor și a tătarilor din România, cu aproape 50.000 de oameni pe teritoriul României, este cea mai închegată în regiunea Dobrogea, mai ales în județul Constanța.

Istanbul: Tânăr reținut pentru contrabandă cu maimuțe

Un tânăr influencer, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru contrabandă cu maimuțe.

Peste 36.000 de persoane au fost cercetate pentru că l-au „insultat” pe Erdoğan

Peste 36.000 de oameni au fost cercetați într-un an pentru „insultarea” președintelui Recep Tayyip Erdoğan, au arătat statisticile Ministerului Justiției, citat de Duvar English.

100 de muzicieni s-au sinucis în timpul pandemiei în Turcia

Aproape 100 de muzicieni s-au sinucis de la începutul pandemiei COVID-19 în Turcia, potrivit datelor Uniunii Muzicienilor și Interpreților (Müzik-Sen), a declarat pe 15 septembrie, principalul adjunct al opoziției Gamze Tașcıer.

Istanbul: Compania de metrou a crescut numărul de șoferi care sunt femei

Metroul din Istanbul a angajat 88 de șoferi de sex feminin, crescând numărul de 11 la 99. Noile șoferițe și-au primit legitimațiile după finalizarea pregătirii, la o ceremonie la care a participat, joi, primarul din Istanbul, Ekrem Imamoğlu.

Faimoasa pisică Gli din Hagia Sophia a intrat în izolare și primește tratament

Faimoasa pisică Gli, care locuiește în Haghia Sophia a fost pusă în izolare și primește tratament după ce s-a îmbolnăvit.

Turcia testează prima mașină zburătoare autohtonă „Cezeri”

Prima mașină zburătoare din Turcia, numită Cezeri, a fost trecut cu succes primule teste din Istanbul, a declarat producătorul, pe 15 septembrie.