duminică, decembrie 3, 2023

Explozie în cartierul Stamford Hill (Londra) la o celebrare evreiască

O explozie în cartierul Stamford Hill din nordul Londrei s-a soldat joi dimineaţa cu circa 30 de răniţi, informează Reuters.

foto 2 explozie
Un video şocant arată cu, s-a declanşat explozia la Sărbătoarea evreiească ce avea loc în estul Londrei, rănind peste 30 de persoane. (Shocking video shows a bonfire exploding at a Jewish celebration in east London, injuring 30 people)

Hackney Police confirmp în această dimineaţă  că zece cazuri printre cei răniţi, sunt de mică gravitate după „focul de arrtificii” din  Stamford Hill.

Se aşteaptă verdictul poliţiei şi al anchetatorilor în privinţa sorginţii acestui eveniment.

foto 3
London Ambulance Service şi Echipa de intervenţie de voluntari ai serviciului de ambulanţă HATZOLA au sărit în ajutorul răniţilor

https://www.thesun.co.uk/news/6198267/explosion-at-jewish-celebration-lag-baomer-london-bonfire/

Povestea unei avocate, închise pentru terorism, dezvăluie situația copiilor care își însoțesc mamele în închisorile

Avocată care a făcut parte din Baroului din Istanbul, Hendekci a fost închisă la sfârșitul anului 2017, când fiica ei avea doar trei luni. În spatele gratiilor, ea a avut de-a face cu un gardian agresiv care a numit-o „teroristă” deși nu fusese condamnată pentru nicio crimă la momentul respectiv.

VIDEO: O bucată de beton s-a prăbușit în Hagia Sofia, la un metru de oameni

Experții au avertizat că restaurarea urgentă este necesară și că nu ar putea supraviețui unui potențial cutremur.

Turcia: Coasta Mării Negre, care a costat peste 4,2 de miliarde de dolari, a fost înghițită de ape

Creșterea apelor mării după ploile abundente a făcut autostrada inutilizabilă și multe vehicule au rămas blocate în mijlocul valurilor.

Portret de campion: Andrei-Darius Dragomir, medaliat cu aur la Astronomie și Fizică

Încă de după probe știam că există o posibilitate să iau locul 1, deoarece simțeam că m-am descurcat și știam că nu sunt așa mulți participanți ca la alte olimpiade

Belgia: Conferința„ Crimes Against Humanity”, organizată de victimele puciului din Turcia

O conferința pentru drepturile omului, organizată de profesori universitari turci, victimele ale puciului eșuat din 2016, a reunit experți pentru a discuta probleme critice ale drepturilor omului la nivel global, conform presei internaționale.