marți, mai 28, 2024

Echipa de volei a Turciei furioasă, după un zbor de 13 ore în clasa economică

Jucătoarele echipei naționale de volei feminin a Turciei au reacționat, pe 26 mai, pe conturile lor de socializare împotriva zborului în clasa economică într-o călătorie de 13 ore în SUA, conform Gazete Duvar.

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Hande Bakadın, Eda Erdem, Simge Aköz și Aslı Kalaç au împărtășit fotografiile pe care le-au făcut din interiorul aeronavei ca o poveste pe Instagram și și-au exprimat criticile. 

„Continuați să alocați avioane private pentru alte echipe și clasa economic atunci când vine vorba de noi”, susține faimoasa jucătoare Ebrar Karakurt.

Utilizatorii rețelelor de socializare au distribuit fotografii cu avionul privat folosit de echipa națională de fotbal masculină care nu a obținut niciun succes semnificativ în ultimii ani, în timp ce echipa feminină de volei a avut victorii consecutive.

Reacția Turkish Airlines

După ce postările jucătoarele au devenit virale pe rețelele de socializare, consilierul de presă al Turkish Airlines, Yahya Üstün, a făcut o declarație.

„Ținând cont de capacitatea noastră anuală de zbor, planificarea specifică a zborului se face la începutul anului pentru toate federațiile pe care le sponsorizăm, întrucât marca noastră este unul dintre cei mai puternici susținători ai sportului și sportivilor atât la nivel național, cât și global. Detaliile proceselor de emitere a biletelor efectuate în acest domeniu aparțin federațiilor respective și sunt furnizate de oficialii acestora”, explică Üstün.

Echipa de volei a Turciei furioasă, după un zbor de 13 ore în clasa economică

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Hande Bakadın, Eda Erdem, Simge Aköz și Aslı Kalaç au împărtășit fotografiile pe care le-au făcut din interiorul aeronavei ca o poveste pe Instagram și și-au exprimat criticile. 

Chiriile în Istanbul. Care este cea mai scumpă și cea mai ieftină zonă?

În consecință, Sarıyer a ocupat primul loc în districtele din Istanbul în ceea ce privește prețul chiriei locuințelor cu o medie de 51.591 de lire, urmat de Beșiktaș cu 41.500 de lire și Kadıköy cu 32.820 de lire. 

Detalii despre vizita lui Ciolacu în Turcia. 21 de salbe de tun, comerț și călătorii fără buletin

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, marţi la Palatul Prezidenţial din Ankara, de către preşedintele Recep Tayyip Erdogan, cu 21 de salve de tun, cu o ceremonial militar cu garda de onoare şi intonarea imnurilor de stat ale României şi Turciei.

Istanbul. Alte 27 de persoane reținute după ce au participat la protestele de 1 mai

Persoanele reținute, marți, se numără printre cele 39 pentru care procurorii din Istanbul au emis cele mai recente mandate de reținere. Se fac eforturi pentru reținerea celor 12 suspecți rămași.

Albine mor din cauza pesticidelor:„Turcia este un paradis al mierii falsificate”

Districtul Bayramiç, din provincia Çanakkale de vest din Turcia a înregistrat moartea în masă de albine. Aproximativ 1600 de stupi de albine aparținând a 12 persoane au murit într-un weekend.

Guvernul Ciolacu în Ankara: 6 acorduri semnate între Turcia și România

În cadrul vizitei, vestea bună despre călătorii românilor în Turcia, doar cu buletinul, a fost transmisă cetățenilor români, iar între cele două țări au fost semnate 6 acorduri. 

Sâmbăta Mamelor marchează cea de 1000 săptămână: „Nu ne mai rămân decât numele și fotografiile din brațele noastre”

Mamele s-au adunat din nou în Piața Galatasaray, din Istanbul, pe 25 mai, alături de mii de oameni, și au citit o declarație de presă pentru a-și comemora rudele dispărute. 

De 24 de ori campioni! Galatasaray, fosta echipa a lui Hagi, a făcut istorie!

Meciul cu Konyaspor s-a încheiat cu un scor de 3-1, duminică, în ultima etapă a sezonului, şi a obţinut al 24-lea titlu de campioană a Turciei din istoria sa.