sâmbătă, aprilie 9, 2022

Două gemene din Turcia s-au căsătorit cu doi gemeni

Două gemene și doi gemeni au ales să celebreze căsătoria lor, în aceași zi. Mirii din orașul Unye, din pronvica Ordu, de pe malul Mării Negre, au spus da, într-o ceremonie dublă. 

Cuplul Neslihan și Mustafa Cüni au împărtășit dansul mirilor cu frații lor gemeni, Nagihan și Mehmet Cüni.

Invitații au stat la rând să facă poză cu perechile de gemeni proasăți căsătoriți.

Mai mult, gemenii în vârstă de 28 de ani, gemenele de 27 de ani au ales să celebreze și logodna lor împreună.

Două gemene din Turcia s-au căsătorit cu doi gemeni

Două gemene din Turcia s-au căsătorit cu doi gemeniDouă gemene și doi gemeni au ales să celebreze căsătoria lor, în aceași zi. Mirii din orașul Unye, din pronvica Ordu, de pe malul Mării Negre, au spus da, într-o ceremonie dublă. Cuplul Neslihan și Mustafa Cüni au împărtășit dansul mirilor cu frații lor gemeni, Nagihan și Mehmet Cüni.Invitații au stat la rând să facă poză cu perechile de gemeni proasăți căsătoriți.Mai mult, gemenii în vârstă de 28 de ani, gemenele de 27 de ani au ales să celebreze și logodna lor împreună.

Gepostet von Zaman Romania am Montag, 28. Oktober 2019

Istanbul: Faimosul iftar din Piața Sultanahmet interzis

Pe 23 martie, secretarul general al İBB, Can Akın Çağlar, a trimis o scrisoare de notificare biroului guvernatorului despre activitățile pe care municipalitatea plănuia să le desfășoare în timpul lunii Ramadan în tot orașul.

Care este cea mai problemă din Turcia? Iată ce cred turcii

31,4% dintre persoane au spus că este violență domestică, 29,5% au spus că sunt toate problemele menționate în sondaj, inclusiv șomajul, presiunea familială sau socială și hărțuirea sexuală, 12 la sută au spus lipsa de educație, iar 6,2% au spus inegalitatea de gen.

Asociație americană: Avocații turci sunt puși după gratii pentru că-și fac munca

Turcia: Avocații puși după gratii pentru că-și facă munca

Un nou sondaj arată că 60% din turci nu au bani destui pentru strictul necesar

Potrivit rezultatelor sondajului distribuit de directorul general, Can Selçuki, pe Twitter, doar  27% dintre cei chestionați au spus că veniturile lor au fost „doar suficiente” pentru a-și acoperi cheltuielile.

Acuzat de „insulta președintelului”, din cauza unui articol despre incendiile forestiere

Columnistul Ender İmrek, de la ziarul de stânga Evrensel, se confruntă cu acuzații de insultare pe președinte într-un articol intitulat „ (Turcia arde, palatul [o referire la Erdoğan]se uită” din 31 iulie 2021, în care a  raportat răspunsul guvernului la incendiile din țară din vara anului 2021.

Istanbul: Prețul la  transportul public crește pentru a doua oară anul acesta. Cât costă un bilet?

condus de principalul partid de opoziție, Partidul Popular Republican (CHP), a majorat pe 6 aprilie prețurile transportului public cu 40% din cauza inflației,

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Miliarde de dolari pierduți: Invazia din Ucraina afectează domeniu vital din Turcia

Potrivit președintelui Federației pentru Afaceri Turistice și Cazare din Marea Egee, Mehmet İşler, cele trei milioane de ucraineni așteptați nu vor veni în Turcia în acest an, în timp ce sosirea celor șapte milioane de turiști ruși așteptați rămâne fără răspuns, în funcție de traiectoria războiului.