marți, octombrie 20, 2020

Cupa Iaşului la gimnastică aerobică

Gimnastică aerobică: Peste 150 de studenți la concursul național ”Cupa Iașului”
 Peste 150 de sportivi au participat la a 6-a ediție a acestui concursului național ”Cupa Iașiului”, informează site-ul oficial al federației române de gimnasică artistică.
Pe scena Casei de Cultura a Studenților din Iași au urcat competitori proveniți de la Farul Constanta, UNEFS București, CSS 1 Contanța, Triumf București, CSM Arad, Gimnis Iași, precum gimnaști de la Școala Sportivă Nr.1 Bălți, din Republica Moldova.
Cupa Iașului a intrat în tradiția peisajului competițional al gimnasticii aerobice, CSG Gimnis Iași, sub egida Federației Române de Gimnastică, organizând la Casa de Cultura a Studenților o competiție care și-a atins scopul principale de a promova și dezvolta acest sport spectaculos.
În plus, concursul situat înaintea Campionatului Național, programat la sfârșitul lunii octombrie, la Complexul Olimpic de la Izvorani, a oferit o binevenită repetiție în perspectiva disputelor pentru titlurile naționale.
La individual masculin seniori s-a impus Adrian Biciu (Farul Constanța), iar la individual feminin, categoria I Teodora Cucu, UNEFS București.

Afacerist turc care a donat pentru luptat împotriva COVID-19 a murit infectat

Un afacerist turc care a donat bani pentru lupta împotriva coronavirus din România a murit infectat cu COVID-19.

Mărturisiri despre planurile de asasinat preconizate de Turcia pe teritoriul Austriei

Mărturisiri despre planurile de asasinat preconizate de Turcia pe teritoriul Australiei

O instanță din Turcia a făcut praf decizia Curții Constituționale

Un tribunal din Istanbul a respins cererea de rejudecare a Curții Constituționale privind încălcările drepturilor unui jurnalist turc, relatează presa turcească.

Un jurnalist turc renumit a murit

Ziaristul notoriu Bekir Coşkun a murit, ieri, unde se trata într-un spital din Ankara pentru cancer la plămâni, relatează presa turcească.

Turcia:Prefectul a cerut închiderea unui restaurant pentru că un angajat nu l-a băgat în seamă

Prefectul din provincia sud-vestică Denizli a cerut închiderea unui restaurant după ce un angajat nu l-a băgat în seamă, relatează presa turcească.

Fiul unui miner decedat cere despăgubiri restante de 18 ani” Voi continua să lupt pentru familia mea”

Fiul unui miner care a murit în urma unui accident de muncă în urmă cu 18 ani, cere la Ankara daune pentru moartea tatălui său, relatează Duvar English.

COVID-19: Peste 40.000 de lucrători în domeniul sănătății din Turcia testați pozitiv

Mai mult de 40.000 de lucrători în domeniul sănătății au fost infectați cu coronavirus în Turcia de la izbucnirea pandemiei, relatează people.cn

Spotify și FOXplay interzise în Turcia, dacă nu depun cereri de licență în 72 de ore

Turcia a acordat 72 de ore mai multor corporații de radiodifuziune, inclusiv Spotify și FOXplay, pentru a depune cereri de licență, în caz contrar accesul va fi interzis, relatează Duvar English.