joi, septembrie 8, 2022

Concert Tarkan: Balcoanele apartamentelor din zonă închiriate cu până la 500 de dolari

Faimosul cântăreț, Tarkan a anunțat un concert în provincia vestică din Izmir, care a provocat o nebunie în întregul oraș, conform Hurriyet Daily News.

După anunț că Tarkan va susține un concert pe promenada Kordon, din İzmir, ca parte a aniversării a 100 de ani de la Eliberare, pe 9 septembrie, casele care au balcoan spre acea stradă s-au vândut cu până la 500 de dolari pe noapte.

Costul pentru o noapte pleacă de la 100 de dolari și merge până la 500 de dolari, cu chiriile caselor mult mai aproape de Piața Gündoğdu, unde va avea loc concertul, fiind mai scumpe decât cele aflate la distanță.

8.000 de lire pentru a vedea concertul de pe barcă

Între timp, bărcile au devenit o altă modalitate alternativă de a viziona concertul.

Un oficial de la o companie de închiriere a spus că aproape toate bărcile din regiune vor fi închiriate în noaptea concertului.

„Barca noastră, cu o capacitate de 12 persoane, va pleca din Güzelbahçe la ora 7:00 și se intoarce la miezul nopții. Prețul este de 8.000 de lire turcești (438 de dolari)”, susține acesta.

Albumul de debut al lui Tarkan „Yine Sensiz” (Without You Again) a fost lansat în 1992 și s-a vândut în peste 700.000 de exemplare în Turcia. Cântărețul câștigător al World Music Award  a fost supranumit „Prințul Pop” și „Megastar” de către mass-media.

Cea mai mare fraudă din Turcia! Fondatorul fugar al schimbului de criptomonede arestat în Albania

Procurorul Elbasan, Kreshnik Ajazi, a confirmat, marți, pentru BIRN că fugarul turc, Faruk Fatih Ozer, suspectat că a organizat o înșelătorie masivă de criptomonede, este reținut în orașul albanez.

Serviciu religios la o biserică armeană veche de 1.100 de ani. Slujba are loc doar o dată pe an

O biserică armeană veche de 1.100 de ani din provincia Van din estul Turciei a găzduit cea de-a zecea liturghie specială, pe...

Turcia: Studenții pleacă cu Erasmus în țările UE, dar nu se mai întorc

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației din Turcia un număr tot mai mare de studenți solicită azil, iar studenții care sunt expuși la „un risc ridicat de a [cere] azil” ar trebui excluși din programul Erasmus.

Turcii furioși! Ce s-a întâmplat cu Turnul Fecioarei din Istanbul?

Sâmbătă, pe rețelele de socializare a circulat un videoclip, de pe un feribot care trece prin spatele cortinei de schele, unde vârful clădirii nu se vedea, turcii crezând că a fost o încercare greșită de a restaura clădirea a distrus reperul istoric.

Un suspect în cazul uciderii unui academician turc prins în Bulgaria

Ministerul de Interne a anunțat că un suspect în cazul de ucidere a unui academician turc a fost prins de forțele de securitate bulgare.

Vești bune! Turcia a introdus un nou card special pentru turiștii în Istanbul 

Istanbul, care face parte din top 10 cele mai vizitate orașe din lume, introduce un nou card de călătorie care va face...

Turcia: Orașul favorit al arabilor. „Peste 30 de avioane sosesc zilnic din țările din Golf”

Aeroportul din Trabzon a atins un nivel record în vara aceasta, ajungând să găzduiască peste 30 de zboruri zilnice din țările din Golf,

Istanbul: Costul vieții pentru o familie de patru persoane depășește 23.000 de lire

IPA a compilat prețurile medii a 321 de bunuri de bază din 3.000 de locații diferite din oraș, pe baza interviurilor cu 1.600 de gospodării despre creșterea costului vieții în 2020.