duminică, aprilie 21, 2024

Concert Tarkan: Balcoanele apartamentelor din zonă închiriate cu până la 500 de dolari

Faimosul cântăreț, Tarkan a anunțat un concert în provincia vestică din Izmir, care a provocat o nebunie în întregul oraș, conform Hurriyet Daily News.

După anunț că Tarkan va susține un concert pe promenada Kordon, din İzmir, ca parte a aniversării a 100 de ani de la Eliberare, pe 9 septembrie, casele care au balcoan spre acea stradă s-au vândut cu până la 500 de dolari pe noapte.

Costul pentru o noapte pleacă de la 100 de dolari și merge până la 500 de dolari, cu chiriile caselor mult mai aproape de Piața Gündoğdu, unde va avea loc concertul, fiind mai scumpe decât cele aflate la distanță.

8.000 de lire pentru a vedea concertul de pe barcă

Între timp, bărcile au devenit o altă modalitate alternativă de a viziona concertul.

Un oficial de la o companie de închiriere a spus că aproape toate bărcile din regiune vor fi închiriate în noaptea concertului.

„Barca noastră, cu o capacitate de 12 persoane, va pleca din Güzelbahçe la ora 7:00 și se intoarce la miezul nopții. Prețul este de 8.000 de lire turcești (438 de dolari)”, susține acesta.

Albumul de debut al lui Tarkan „Yine Sensiz” (Without You Again) a fost lansat în 1992 și s-a vândut în peste 700.000 de exemplare în Turcia. Cântărețul câștigător al World Music Award  a fost supranumit „Prințul Pop” și „Megastar” de către mass-media.

Boicot! Turcii nu merg în weekend la restaurant. „Aceasta nu este inflație, este profit”

Organizatorii și susținătorii boicotului susțin că întreprinderile folosesc inflația din Turcia ca o scuză pentru a-și crește profiturile. Boicotul urmărește să protesteze prețurile crescute pentru porții mai mici, precum și creșterea costului vieții.

Președintele Germaniei în vizită în Turcia. Prima întâlnire cu primarul Istanbulului, apoi cu Erdogan

Președintele Frank-Walter Steinmeier va călătorii în Republica Turcia în perioada 22-24 aprilie 2024, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două țări.