joi, noiembrie 30, 2023

 „Cel mai prost restaurant din New York”, deținut de faimosul bucătar turc, a fost închis


„Salt Bae Burger”, deținut de Nusret Gökçe, care a fost  renumit ca „cel mai prost restaurant din New York”, a fost închis, conform Rudaw.

După ce a devenit faimosul pentru modul în care punea sare pe carne, Nusret și-a deschis mai multe restaurante, printre care și în în New York.

Cu toate acestea, imaginea restaurantului s-a deteriorat rapid atunci când clienții au făcut numeroase postări pe rețelele de socializare care arătau că ofertele de mâncare erau exagerate.

Astfel, Salt Bae Burger, care a fost promovat drept „Cel mai prost restaurant” din New York, un oraș obsedat de a găsi cel mai bun hamburger posibil.

Mâncare mai proastă ca la spital

Dar principala problemă a fost cu prețurile încă de la început. Salt Bae Burger a provocat furie în rândul clienților cu milkshake-ul său amestecat cu aur, care costa 99 de dolari și „Golden Burger” acoperit cu foițe de aur, care costa 100 de dolari.

The New York Post a numit restaurantul „Public Heist #1”, după o cină pentru doi care a costat 521 de dolari.

Un alt critic, Scott Lynch, a remarcat că „a trebuit să mănânce o masă de spital în urmă cu câteva săptămâni, dar ceea ce a mâncat la Salt Bae a fost o experiență și mai proastă” și că meniul restaurantului era „încadrat în metal ca o piatră funerară, ceea ce indică faptul că tot ceea ce era plăcut în cultura alimentară a murit.”

Gökçe, care a câștigat peste 52 de milioane de urmăritori pe Instagram cu lanțul de steakhouse Nusr-Et în 2017, a deschis filiale în peste 20 de locații din întreaga lume.

Belgia: Conferința„ Crimes Against Humanity”, organizată de victimele puciului din Turcia

O conferința pentru drepturile omului, organizată de profesori universitari turci, victimele ale puciului eșuat din 2016, a reunit experți pentru a discuta probleme critice ale drepturilor omului la nivel global, conform presei internaționale.

VIDEO: O bucată de beton s-a prăbușit în Hagia Sofia, la un metru de oameni

Experții au avertizat că restaurarea urgentă este necesară și că nu ar putea supraviețui unui potențial cutremur.

Turcia: Coasta Mării Negre, care a costat peste 4,2 de miliarde de dolari, a fost înghițită de ape

Creșterea apelor mării după ploile abundente a făcut autostrada inutilizabilă și multe vehicule au rămas blocate în mijlocul valurilor.

Ritualul Călușului dansat de tineri din Kenya pe scena IFLC 2023, din București

Festivalul, prezentat de îndrăgita actriță Tily Niculae, va începe joi, 23 noiembrie 2023, de la ora 18.30, la Lumina Sport Arena, fiind organizat de Lumina Instituții de Învățământ, în parteneriat cu Asociația pentru Dialog și Valori Universale.

Cupa Turciei se va juca în Arabia Saudită, în ciuda dorinței fotbaliștii de a juca în țară

Președintele Galatasaray, Dursun Özbek, a anunțat anterior că echipa sa a cerut ca meciul să se joace în Turcia „la 100 de ani de la Republica noastră”, în timp ce Fenerbahçe a cerut ca meciul să fie jucat pe Stadionul Olimpic Atatürk sau pe Stadionul Samsun 19 Mai.