luni, decembrie 4, 2023

Campania „Un Paște mai bun” a ajuns la 3.500 de familii din România

Fundația Tuna a reușit să ajute 3.500 de familii nevoiașe din România, în cadrul campaniei „Un Paște mai Bun”.

Cea de-a cincea ediție a campaniei 3.500 de familii nevoiașe din 47 de localități ale țării s-au bucurat de pachetele cu produse de bază.

„Cu ajutorul oamenilor buni, generoși, care s-au implicat și au susținut Campania Binelui am putut să pregătim 3500 de pachete cu alimente de bază, dar și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei fiecare, astfel încât sărbătorile de Paște să le fie cu lumină și bucurie.”, susțin reprezentații Fundației Tuna.

„Faptul că prin gestul nostru, de a oferi acest ajutor de Paște, știm că am adus un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi, ne face să ne simțim împăcați sufletește iar acest lucru a fost posibil datorită oamenilor cu sufletul mare, care au înțeles că e important în viață să întindem o mână de ajutor celor mai puțin norocoși.”, se arată în comunicatul fundației.

Ajutor pentru 375 de familii afectate de cutremure

Fundația Tuna alături de Fundația Lumina și Asociația pentru Dialog si Valori Universale, în paralel cu Campania „Un Paște mai bun”, au ajutat prin Campania „Împreună pentru Turcia” un număr de 375 de familii afectate de cutremurele din Siria si continuă să ajute sute de supraviețuitori ai cutremurelor devastatoare din Turcia încă din luna februarie a acestui an.

Campania „Un Paște mai bun” a fost organizată de Fundația Tuna in parteneriat cu Fundația Lumina, Asociația pentru Dialog si Valori Universale și elevii din Școlile Lumina, sportivii din cluburile care activează sub umbrela Lumina Instituții de Învățământ, părinții, profesorii, partenerii și toți prietenii școlilor Lumina.

Povestea unei avocate, închise pentru terorism, dezvăluie situația copiilor care își însoțesc mamele în închisorile

Avocată care a făcut parte din Baroului din Istanbul, Hendekci a fost închisă la sfârșitul anului 2017, când fiica ei avea doar trei luni. În spatele gratiilor, ea a avut de-a face cu un gardian agresiv care a numit-o „teroristă” deși nu fusese condamnată pentru nicio crimă la momentul respectiv.

Portret de campion: Andrei-Darius Dragomir, medaliat cu aur la Astronomie și Fizică

Încă de după probe știam că există o posibilitate să iau locul 1, deoarece simțeam că m-am descurcat și știam că nu sunt așa mulți participanți ca la alte olimpiade

VIDEO: O bucată de beton s-a prăbușit în Hagia Sofia, la un metru de oameni

Experții au avertizat că restaurarea urgentă este necesară și că nu ar putea supraviețui unui potențial cutremur.

Turcia: Coasta Mării Negre, care a costat peste 4,2 de miliarde de dolari, a fost înghițită de ape

Creșterea apelor mării după ploile abundente a făcut autostrada inutilizabilă și multe vehicule au rămas blocate în mijlocul valurilor.