vineri, ianuarie 27, 2023

Apelul îndurerat a unui turc! Cere ca soția închisă să se unească cu fiul ei bolnav de cancer

Un bărbat a cerut autorităților turce să-și elibereze soția pentru a se reunii cu fiul lor, care suferă de cancer osos și are șanse de supraviețuire de 20%, conform Turkish Minutes.

Gülten Sayın a fost arestată în decembrie cu o condamnare de șase ani pentru că a lucrat la un cămin studențesc și pentru că a depus bani la banca Asya, ambele fiind închise de guvern din cauza presupuselor lor legături cu Mișcarea Gulen.

„Cancerul s-a răspândit în tot corpul”, declară tatăl lui Yusuf Kerim, care suferă de sindromul Ewing în stadiu avansat.

Tatăl a spus că Yusuf Kerim, care se confruntă cu slăbiciune și durere severă, întreba în mod constant despre mama lui, cerând să o vadă sau să vorbească cu ea, măcar la un apel video.

Yusuf Kerim nu știe că mama lui se află în spatele gratiilor și i s-a spus că este tratată la alt spital.

„Am cerut amânarea [a sentinței] de la Ministerul Justiției. … Am grijă de Yusuf Kerim, dar copilul are nevoie de mama lui pentru a-și menține moralul ridicat. … Fac un apel la conștiința autorităților, este un proces dificil pentru mamă și copil”, afirmă tatăl.

În prezent sunt 520 de copii, inclusiv sugari, însoțind 470 de femei în spatele gratiilor.

Potrivit unei declarații a Ministrului de Interne, un total de 319.587 de persoane au fost reținute, în timp ce alte 99.962 au fost închise pentru presupuse legături cu Mișcarea Gülen de la lovitura de stat eșuată din 2016.

Grecia va extinde cu 35 de kilometri gardul la granița cu Turcia

Guvernul grec intenționează să continue cu extinderea unui gard cu 35 de kilometri de-a lungul graniței de nord cu Turcia pentru a...

O nouă linie de metrou! De la Aeroportul Istanbul în cartierul Eyüpsultan în doar 24 de minute!

Legătura de metrou de 34 de kilometri marchează prima conexiune feroviară cu aeroportul din Istanbul.

Turcia: Creștere record la benzină

O creștere record este așteaptă la benzină, în această seară, în Turcia

Turcia: Femeie, închisă cu fiica de 3 luni, a fost eliberată

O femeie, care era în închisoare însoţită de fiica ei de 3 luni în închisoare, a fost eliberată condiţionat din cauza stării de sănătate a fiicei sale,

Bărbat concediat pentru că soția era investigată. Curtea Supremă din Turcia a dat verdictul!

Resul Aydın, care lucra la o rafinărie de zahăr de stat din provincia Elazig, din estul Turciei, a fost concediat printr-un decret de urgență în 2017, ca parte a unei epurări după puciul eșuat din 2016.

Vești bune pentru turiștii moldoveni! Un zbor direct către Istanbul a fost introdus

Wizz Air, operatorul aerian cu cele mai multe zboruri externe disponibile de la Iași, a anunțat că cursa va fi disponibilă din 4 aprilie, iar noua rută directă va fi operată cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână.

Un turc, condamnat pentru fraudă, a vrut să fugă în România, cu un buletin românesc fals

Un cetățean turc a încercat să fugă în România, cu o carte de identitate românească falsă, conform Romanya Haber.

Istanbul: Apel către locuitori pentru a opri risipa de apă: „ Să evităm consumul inconștient de apă și să ne concentrăm pe economisire”

Administrația de apă și canalizare din Istanbul (ISKI) a explicat că amenințările de secetă au făcut necesară schimbarea obiceiurilor de utilizare a apei în Turcia, precum și în întreaga lume.