marți, ianuarie 26, 2021

Antalya nu mai este o destinaţie pentru „turismul de fotbal”

Cluburile de fotbal din Europa și-au schimbat destinaţia pentru cantonamentul de iarnă. Până în anul 2015, aproximativ 2500 de cluburi de fotbal din toate părțile ale lumii alegeau să se antreneze în timpul sezonului rece în provincia Antalya.

Atacurile teroriste din ultima vreme a lovit și „turismul fotbalului „din Turcia. Anul trecut numărul cluburilor interesate a scăzut la 1500 și anul acesta la 500. Din cauza atacurilor teroriste din Turcia, cluburile de fotbal au luat decizia să-şi desfăşoare cantonamentele specifice în sezonul rece în Spania, Cipru, Portugalia și Dubai.

Scădere spectaculoasă a cifrei de afaceri. De la 100 de milioane, anul treut, la 30 de milioane în acest an.

Ferit Turgut, membru al consiliului de administrare a Turismului Sporiv, a precizat că din turismul fotbalului în 2015 s-a înregistrat un câștig de 100 de milioane de euro, pe când anul acesta s-a înregistrat un câştig de doar 30 de milioane de euro. Turgut a adăugat că din cele 500 de echipe sunt foarte puține echipe de renume și cei care vin se cazează pentru puțin timp, şi pentru un număr mic de persoane.

Cele mai bune voci din România: 15 tineri talentați în finala Golden Voices

15 tineri talentați au ajuns în finala concursului Golden Voices, competiția care premiază cele mai bune voci din România.

Cazurile de cenzură cresc în Turcia: 23 de jurnaliști condamnați la peste 100 de ani de închisoare în 2020

Instanțele turcești au pronunțat sentințe de 103 ani pentru 23 de jurnaliști în 2020, conform „Raportului de monitorizare media BIA 2020”,

Geantă pierdută în Anglia, găsită după 14 luni în Turcia

O englezoaică care și-a pierdut poșeta în Marea Britanie a fost șocat după ce a primit un mesaj de la un turc care anunța găsirea genții, după mai bine de un an, relatează Daily Mail.

Turcia-România: Cum afectează noua lege fiscală micii comercianți

În România a fost modificat Codul Fiscal prin introducerea unei noi categorii de cheltuieli nedeductibile, respectiv cheltuielile generate prin achiziții de la furnizori înregistrați fiscal în jurisdicții necooperante fiscal, conform portalului bihorjust.ro

Turcia:25% din restaurante s-ar putea să nu se redeschidă niciodată după pandemie

Președintele Asociației Turce a Restaurantelor și Divertismentului (TURYID), Kaya Demirer explică că din aproximativ 100.000 de restaurant care angajează aproape două milioane de persoane în țară, 10% dintre ele nu se mai pot deschid niciodată după primul val al pandemiei COVID-19.

Un milion de turci vaccinați. Ministerul Sănătății răspunde la cele mai frecvente întrebări despre vaccinare

Ministerul Sănătății a răspuns la cele mai frecvențe întrebări cu privire la vaccinul COVID-19, pe platforma de informații online, după ce un milion de turci s-au vaccinat

Turcia ar putea redeschide școlile pe 15 februarie

Ministrul Ziya Selçuk, la aproximativ două luni după închiderea școlilor în mijlocul pandemiei, a făcut declarații într-un interviu pentru radiodifuzorului CNN Türk.

Un turc a stârnit critici după ce a făcut un grătar într-o biserică abandonată

Un  bucătar turc a stârnit un val de revoltă pe Twitter după ce a inișiat organizarea  unui grătar în interiorul unei biserici...