23.9 C
București
miercuri, septembrie 23, 2020

A murit actriţa Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi după-amiază. Avea 82 de ani. Vineri dimineață, a fost dusă la INML În jurul prânzului va fi preluată și o să fie dusă la Teatrul Constantin Tănase.

Sâmbătă o sa fie dusă la Mânastirea Cernica și va fi înmormântată duminică. Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actriţe din România avea 82 de ani, iar ultimele 6 decenii şi le-a petrecut în lumina reflectoarelor.

A fost găsită fără suflare de către fiica sa adoptivă. „S-a rupt ceva în noi”, a spus, cu vocea gâtuită de emoţie, Alexandru Arşinel, cel cu care a împărţit scena zeci de ani şi alături de care a creat momente de teatru memorabile.

Stela Popescu: Viața este extraordinar de frumoasă, indiferent ce ți se întâmplă. Cu bune și cu rele, viața este extraordinară Stela Popescu, o viață dedicată comediei. Frumoasa basarabeancă a făcut istorie în teatrul şi filmul românesc Stela Popescu, ultimul interviu pentru TVR Artiștii deplâng moartea actriței Stela Popescu.

Oana Sârbu: „E ca și cum simți că dispare o planetă. Cum să dispară o planetă?” Stela Popescu a murit. Actrița ar fi împlinit luna viitoare 82 de ani

Fetiță cu sindromul Down în grija surorii adolescente. Părinții reținuți pentru că a ajutat refugiații

O fetiță de șapte ani cu sindrom Down a fost lăsată în grija surorii sale adolescente după ce părinții ei au fost reținuți pe 8 septembrie pentru ajutorarea refugiaților.

Peste 36.000 de persoane au fost cercetate pentru că l-au „insultat” pe Erdoğan

Peste 36.000 de oameni au fost cercetați într-un an pentru „insultarea” președintelui Recep Tayyip Erdoğan, au arătat statisticile Ministerului Justiției, citat de Duvar English.

Turcia: Ministerul Educației plătește daune de 1,7 milioane de lire unei student umilit pentru că ar fi sărut o fată

Turcia: Ministerul Educației plătește daune de 1,7 milioane de lire unei student umilit pentru că ar fi sărut o fată

100 de muzicieni s-au sinucis în timpul pandemiei în Turcia

Aproape 100 de muzicieni s-au sinucis de la începutul pandemiei COVID-19 în Turcia, potrivit datelor Uniunii Muzicienilor și Interpreților (Müzik-Sen), a declarat pe 15 septembrie, principalul adjunct al opoziției Gamze Tașcıer.

Constanța: Reprezentanți ai comunității turco-tătară, în cursa alegerilor locale din 2020

Comunitatea turcilor și a tătarilor din România, cu aproape 50.000 de oameni pe teritoriul României, este cea mai închegată în regiunea Dobrogea, mai ales în județul Constanța.

Ankara: Medicii poartă o panglică neagră în semn de protest pentru moartea colegilor infectați cu COVID-19

Camera de Medicină din Ankara (ATO) a cerut un protest de patru zile ca demonstrație în fața morții profesioniștilor din domeniul sănătății din Turcia în urma infectării cu COVID-19.Medicii au fost îndemnați să poarte panglici negre.

Istanbul: Tânăr reținut pentru contrabandă cu maimuțe

Un tânăr influencer, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru contrabandă cu maimuțe.

Turcia testează prima mașină zburătoare autohtonă „Cezeri”

Prima mașină zburătoare din Turcia, numită Cezeri, a fost trecut cu succes primule teste din Istanbul, a declarat producătorul, pe 15 septembrie.