luni, mai 6, 2024

Sermet Șukur, tatăl lui Hakan Șukur arestat fără nici o vină și supus torturilor din închisoare

Tatăl fostului fotbalist național și deputat Hakan Șukur,Sermet Șukur de 75 de ani, a povestit despre  torturile la care este supus în închisoare.

Pentru că renumitul fotbalist Hakan Șukur a luat apărarea Mișcării Hizmet,s-a încercat arestarea lui. Hakan Șukur nefiind găsit, din răzbunare, a fost arestat tatăl lui. Sermet Șukur a fost arestat după  tentativa eşuată  de puci  din 15 Iulie, moment de la care  regimul Erdogan a început  arestarea și înlăturarea în masă a oamenilor nevinovați declanşând o adevărată ,,vânătoare de vrăjitoare”.

Sermet Şukur, un om de 75 de ani, arestat prin  răzbunarea regimului turc, din pricina  convingerilor  fiului său

 

 Conform precizărilor avocatului, de când a fost reținut şi până în prezent, Sermet Șukur a slăbit 40 de kg. Autoritățile din penitenciar au refuzat să-l interneze pe Sermet Șukur a cărui  situație de sănătate este gravă. Doar când starea sa s-a agravat foarte tare a fost internat în spital. El ar fi fost necesar să fie internat la terapie intensivă dar ,a fost  trimis la închisoare.

Sermet Șukur a fost torturat și în spital pe patul de boală..Din motivul că trebuie să i se facă teste pentru analize nu i s-a dat măncare.Doctorul medico-legal a raportat că  viața sa e în pericol. Deținuții a căror viaţă este în pericol sunt de regulă internați în spitale, dar procurorul nu a luat în considerare raportul medico-legal trimiţîndu-l pe Sermet Șukur ( cu o glicemia cifrată la  500), din nou  în închisoare.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.