sâmbătă, mai 4, 2024

Premierul Dacian Cioloș a călătorit la clasa economic

Premierul Dacian Cioloș a refuzat un loc la clasa business, preferând clasa economic, chiar dacă călătorea în interes de serviciu. Acesta a călătorit cu un avion de linie până la Munchen.

Un reporter TVR a surprins fotografii cu Premierul Dacian Cioloș în timp ce își căuta locul la clasa economic. Premierul a refuzat invitația stewardesei de a lua loc la clasa business și a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc.

La sosirea pe aeroportul din Munchen, premierul a fost aşteptat de ambasadorul Emil Hurezeanu. După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut să se aşeze până când iese din avion delegaţia oficială. Călătorii nu au comentat, premierul a zis „asta e din cauza noastră” şi şi-a cerut scuze, ieşind.

 

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.