sâmbătă, septembrie 28, 2024

Echipa de volei a Turciei furioasă, după un zbor de 13 ore în clasa economică

Jucătoarele echipei naționale de volei feminin a Turciei au reacționat, pe 26 mai, pe conturile lor de socializare împotriva zborului în clasa economică într-o călătorie de 13 ore în SUA, conform Gazete Duvar.

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Hande Bakadın, Eda Erdem, Simge Aköz și Aslı Kalaç au împărtășit fotografiile pe care le-au făcut din interiorul aeronavei ca o poveste pe Instagram și și-au exprimat criticile. 

„Continuați să alocați avioane private pentru alte echipe și clasa economic atunci când vine vorba de noi”, susține faimoasa jucătoare Ebrar Karakurt.

Utilizatorii rețelelor de socializare au distribuit fotografii cu avionul privat folosit de echipa națională de fotbal masculină care nu a obținut niciun succes semnificativ în ultimii ani, în timp ce echipa feminină de volei a avut victorii consecutive.

Reacția Turkish Airlines

După ce postările jucătoarele au devenit virale pe rețelele de socializare, consilierul de presă al Turkish Airlines, Yahya Üstün, a făcut o declarație.

„Ținând cont de capacitatea noastră anuală de zbor, planificarea specifică a zborului se face la începutul anului pentru toate federațiile pe care le sponsorizăm, întrucât marca noastră este unul dintre cei mai puternici susținători ai sportului și sportivilor atât la nivel național, cât și global. Detaliile proceselor de emitere a biletelor efectuate în acest domeniu aparțin federațiilor respective și sunt furnizate de oficialii acestora”, explică Üstün.

Faimosul fotbalist de la Fenerbahçe a fost împușcat în piciorul

Serhat Akın, care este acum comentator TV, a fost împușcat după ce a ieșit de la un studio TV, din cartierul Beykoz din Istanbul, în care a comenta despre victoria Fenerbahçe cu 2-1 în fața Union Saint-Gilloise în Europa League.

Turcia: Sute de cărți și periodice confiscate dintr-o librărie sub suspiciunea de „terorism”

Turcia: Sute de cărți și periodice confiscate dintr-o librărie sub suspiciunea de „terorism”

Turcia: 15 adolescente reținute pentru terorism după ce „ar fi învățat împreună, au comandat mâncare și au mers la film.”

În urma ordinelor Parchetului General din Istanbul, poliția din Istanbul a arestat 40 de persoane la primele ore ale lunii mai 2024. Printre aceștia se numărau 15 minori, cu vârste între 13 și 17 ani, reținuți fără reprezentare legală sau prezența părinților.