sâmbătă, mai 4, 2024

Campania „Un Paște mai bun” a ajuns la 3.500 de familii din România

Fundația Tuna a reușit să ajute 3.500 de familii nevoiașe din România, în cadrul campaniei „Un Paște mai Bun”.

Cea de-a cincea ediție a campaniei 3.500 de familii nevoiașe din 47 de localități ale țării s-au bucurat de pachetele cu produse de bază.

„Cu ajutorul oamenilor buni, generoși, care s-au implicat și au susținut Campania Binelui am putut să pregătim 3500 de pachete cu alimente de bază, dar și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei fiecare, astfel încât sărbătorile de Paște să le fie cu lumină și bucurie.”, susțin reprezentații Fundației Tuna.

„Faptul că prin gestul nostru, de a oferi acest ajutor de Paște, știm că am adus un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi, ne face să ne simțim împăcați sufletește iar acest lucru a fost posibil datorită oamenilor cu sufletul mare, care au înțeles că e important în viață să întindem o mână de ajutor celor mai puțin norocoși.”, se arată în comunicatul fundației.

Ajutor pentru 375 de familii afectate de cutremure

Fundația Tuna alături de Fundația Lumina și Asociația pentru Dialog si Valori Universale, în paralel cu Campania „Un Paște mai bun”, au ajutat prin Campania „Împreună pentru Turcia” un număr de 375 de familii afectate de cutremurele din Siria si continuă să ajute sute de supraviețuitori ai cutremurelor devastatoare din Turcia încă din luna februarie a acestui an.

Campania „Un Paște mai bun” a fost organizată de Fundația Tuna in parteneriat cu Fundația Lumina, Asociația pentru Dialog si Valori Universale și elevii din Școlile Lumina, sportivii din cluburile care activează sub umbrela Lumina Instituții de Învățământ, părinții, profesorii, partenerii și toți prietenii școlilor Lumina.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.