joi, mai 2, 2024

Clădire veche de 1 an vândută ca „rezistentă la cutremur” s-a prăbușit

O clădire construită în urmă cu doar un an în provincia Malatya s-a prăbușit în urma cutremurului centrat în Kahramanmaraş, conform Bold Medya.

În anunțul privind imobilul se precizează că apartamentele vândute cu 2 850 000 de lire respectă reglementările cutremurelor.

Pe internet scrie că imobilul, situată pe un amplasament din cartierul Yeşilyurt, din Malatya şi întinsă pe o parte după cutremur, respectă reglementările cutremurelor.

„Material și Manoperă de clasa I”

În descrierea anunțului pentru clădirea prăbușită în urma cutremurului scrie: „Clădirea respectă ultimele reglementări cutremur, la fundație s-a folosit beton 35/40, toate materialele au fost finalizate cu calitate și manopera clasa I”.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.