vineri, mai 3, 2024

Turcia câștigă prima medalie olimpică la tir cu arcul


Arcașul turc, Mete Gazoz a câștigat finala olimpică individuală de tir masculin la Jocurile de la Tokyo din 2020, asigurând prima medalie de aur a Turciei și cel mai mare succes din carieră, conform Turkish Minutes.

În a opta zi a Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020, Gazoz, în vârstă de 22 de ani, s-a confruntat în finală cu campioana italiană a echipei din 2012, Mauro Nespoli, câștigând meciul cu 6-4.

Anterior, arcașul turc s-a confruntat cu japonezul, Takaharu Furukawa și a câștigat semifinalul cu 7-3 pentru a ajunge în finală.

Arcașul național a avansat în sferturile de finală după ce l-a învins pe australianul Taylor Worth în optimile de finală din sesiunea de dimineață. El l-a eliminat pe Brady Ellison din SUA, care se află pe locul 1 în clasamentul mondial, pentru a-și rezerva locul în semifinale.

Gazoz are două campionate individuale la Cupa Mondială de tir cu arcul, o medalie de aur la Jocurile Mediteraneene și două medalii de aur la Campionatele Europene de Tineret.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.