marți, mai 7, 2024

Moment viral: Erdogan adoarme în timpul unui discurs


Un videoclip a ajuns viral pe rețelele de socializare cu președintele turc,Recep Tayyip Erdoğan adormind o clipă în timp ce se adresa membrilor săi din guvernul AKP, conform Duvar English. 

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a fost văzut adormind o fracțiune de secundă în timpul unui videoclip de salut cu ocazia Kurban Bayram, înregistrat pentru membrii Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP).

Președintele este văzut închizând ochii și dând din cap pentru o secundă între două propoziții, revenindu-și rapid pentru a continua cu discursul său.

Jurnalistul turc, Fatih Altaylı, a declarat într-o rubrică din 22 iulie că echipa lui Erdoğan a lansat videoclipul fără a elimina momentul în cauză, deoarece videoclipul nu a fost transmis în direct.

Oamenii au bănuit că președintele turc suferă de probleme de sănătate, deși președinția nu a făcut încă o declarație oficială pe această temă.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.