joi, mai 2, 2024

O femeie, care luptă pentru dreptate după ce fiul și soțul au fost uciși, se află în spital infectată cu COVID-19

O turcoaică luptă pentru dreptate după ce fiul în vârstă de nouă ani și soțul ei au fost uciși într-un accident feroviar, se află în spital după ce s-a infectat cu COVID-19, conform Hurriyet Daily News.

Misra Oz care a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a încercat să facă dreptate după moartea fiului și soțului, luptă acum pentru viața ei împotriva COVID-19 într-un spital din districtul Kadıköy, din Istanbul.

„Pacienta a fost internat la ATI, pe 17 aprilie, cu probleme de respirație”, a declarat Ceyhun Solakoğlu pe 22 aprilie, adăugând că sănătatea pacientei a fost stabilă.

Declarația medicului a atras  atenția pe rețelelor de socializare, unde oamenii au postat mesaje în care îi urau sănătate femeii.

În încercarea de a căuta dreptate, Öz a intrat pe rețelele de socializare pentru a difuza  postări despre fiul și soțul ei, câștigând sprijinul multor oameni din toată țara.

„Numele acestui copil este Oğuz Arda. A murit într-un masacru comis de tren. Au trecut 1.009 de zile de atunci. Memorează-i chipul și numele. ” a scris femeia pe contul său de Twitter.

În 2018, 25 de persoane, inclusiv fiul lui Öz și soțul ei, Hakan, au murit într-un accident de tren în provincia nord-vestică a districtului Çorlu din Tekirdağ. Există un proces în desfășurare în Çorlu, care solicită pedepse cu închisoare de la doi la 15 ani pentru unii oficiali feroviari locali.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.