vineri, mai 17, 2024

Istanbul: Tânăr reținut pentru contrabandă cu maimuțe

Un tânăr influencer, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru contrabandă cu maimuțe, relatează T24.com

Meriç İzgi, care anterior autoritățile i-au confiscat două maimuțe pe care le-a cumpărat ilegal,a fost reținut, pe 17 septembrie, după ce a făcut contrabandă cu o a treia  maimuță.

În urma raidului în vila sa din Eyüpsultan, Istanbul, maimuța, pe care İzgi a numit-o „Koko”, a fost luată sub protecție de către autorități.

Influencerul a mai cumpărat ilegal două maimuțe

Anul trecut bărbatul a anunțat pe rețelele de socializare că a cumpărat o maimuță de tipul „Macac” pentru a doua oară.

Maimuța a fost preluată ulterior Direcției pentru Conservarea Naturii și Parcuri Naționale. Prima Direcție Regională pentru Conservarea Naturii și Parcurile Naționale a anunțat că maimuța salvată este încă în proces și își va continua în curând viața în grădina zoologică.

Cu toate acestea, Izgi nu s-a oprit. Influencerul a fost anunțat pentru a treia oară că a adopta o maimuță.

Elevii și profesorii din România au construit o fântână în Kenya

Cu ajutorul pe care l-au colectat, voluntarii ICHB au construit o fântână cu apă curată în grădina „Școlii primare Matsangoni” din regiunea Kilifi, din Kenya.

Premierul grec vizitează Turcia în încercarea de a reconcilierea relația

După decenii de tensiuni, vizita de o zi urmează unei călătorii a lui Erdogan în Grecia în decembrie și marchează o nouă fază în relațiile lor.

Turcia. Scandal în urma unei gafe diplomatice. Simbol al radicalizări islamice la întâlnirea cu arhiepiscopul din Franța

Cemil Yıldırım, consulul general al Turciei în orașul francez Lyon, a stârnit critici pentru faptul că a făcut un gest islamic controversat în timpul unei vizite la arhiepiscopul orașului, care a adus din nou sub supraveghere acreditările diplomaților turci.

Regimul din Turcia nu cruță minorii: adolescenții povestesc trauma arestării

Acestea au spus că poliția le-a percheziționat acasă de dimineață, i-a dus la unitatea pentru minori de la secția de poliție Üsküdar, din Istanbul, în timp ce mama și sora mai mare au fost plasați cu alți deținuți adulți.