miercuri, mai 8, 2024

Victimă a puciul eșuat:”Eu care lucram ca șofer pentru penitenciar, urcam în masină ca deținut”

Povestea uimitoare a unui șofer care transporta deținut pentru un penitenciar turcesc, concediat și dus cu mașina pe care lucra la închisoare.

Yunus Yigit a lucra ca șofer la penitenciarul din orașul Alașehir, din vestul Turciei. La o lună după puciul eșuat din 2016, bărbatul a fost concediat prin decret de stat, urmând să fie arestat pe 30 august 2016, fără a cunoște motivul închiderii lui.

Yunus Yigit a vorbit într-un interviu pentru KHK TV(Decret TV) despre condițiile inumane în care a fost ținut, dar și despre acțiunile imorale ale fucționarilor din sistemul juridic din Turcia. 

Victimă a puciul eșuat:”Eu care lucram ca șofer pentru penitenciar, urcam în masină ca deținut”

Victimă a puciul eșuat:”Eu care lucram ca șofer pentru penitenciar, urcam în masină ca deținut”Povestea uimitoare a unui șofer care transporta deținut pentru un penitenciar turcesc, concediat și dus cu mașina pe care lucra la închisoare.http://zamanromania.ro/victima-a-puciul-esuateu-care-lucram-ca-sofer-pentru-penitenciar-urcam-in-masina-ca-detinut/

Gepostet von Zaman Romania am Sonntag, 15. Dezember 2019

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Turcia. Cel mai mare număr de deținuți din Europa

Turcia a depășit toate țările europene atât în ​​ceea ce privește populația totală a închisorii, cât și numărul de deținuți pe cap de locuitor începând cu 2022, semnalând o tendință semnificativă de creștere a ratelor de încarcerare în ultimul deceniu.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Turcia. Faimoasa biserică bizantină Chora transformată în moschee

Turcia a transformat emblematica biserică Chora, din Istanbul într-o moschee, conform presei turcești. După transformarea Hagia Sofia într-o moschee,...