joi, mai 2, 2024

Președintele Turciei:”Vom elimina teroriștii oriunde îi găsim”

Președintele Turciei a anunțat că o operațiune este planificată pentru exterminarea opozanților din străinătate considerați teroriști de statul turc, a informat presa turcă.

Reccep Erdogan a semnalat, miercuri, la întâlnirea săptămânală a partidului de la guvernare, Partidului Justiție și Dezvoltare (AKP) , că o operațiune este pregătită pentru asasinările opozaților pe motiv că dorește să protejezeze securitatea națioanală.

“Conducătorii unor țări, oriunde i-ar găsi, extermină teroriștii  pe care ei îi consideră  pericol pentru securitatea națională.Dacă e așa, asta înseamnă că ei acceptă ca Turcia să facă la fel.Chiar dacă teroriștii sunt persoane cu care ei își strâng mâinile și îi aplaudă”, a declarat Erdogan, referindu-se la comandantul SDF, generalul Mazloum Kobani.

“În curând vor veni vești bune pentru securitatea noastră națională”

Invocând uciderea lui al-Baghdadi, președintele turc a susținut că Turcia are dreptul să asasineze persoanele considerate teroriste de statul turc pe motiv că atentează la securitatea națioanală a țării.

“În curând vor veni vești bune pentru securitatea noastră națională.”, a adăugat Erdogan  sugerând că Turcia își va asasina dușmanii așa cum au făcut SUA la sfârșitul  săptămânii trecute.

În urma ședinței parlamentare, Erdogan a fost întrebat dacă s-a referit la Kobani în discursul său.

„De ce te grăbești? Astfel de acte (uciderea lui Kobani) nu trebuie anunțate. SUA a nu anunțat în avans (uciderea  liderului ISIS) ”, a spus Erdogan.

Mazloum Kobani este generalul Forţelor Democratice Siriene, care până de curând a fost un aliat crucial pentru Statele Unite (SUA) în lupta împotriva Statului Islamic (ISIS) din Siria.

”Vom elimina teroriștii oriunde îi găsim”

Președintele Turciei a anunțat că o operațiune este planificată pentru exterminarea opozanților din străinătate considerați teroriști de statul turc, a informat presa turcă.Reccep Erdogan a semnalat, miercuri, la întâlnirea săptămânală a partidului de la guvernare, Partidului Justiție și Dezvoltare (AKP) , că o operațiune este pregătită pentru asasinările opozaților pe motiv că dorește să protejezeze securitatea națioanală.http://zamanromania.ro/presedintele-turcieivom-elimina-teroristii-oriunde-ii-gasim/

Gepostet von Zaman Romania am Donnerstag, 31. Oktober 2019


Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.