vineri, mai 3, 2024

A XVII-A EDIŢIE A TÂRGULUI COMERCIAL EXPOWOOD 4I TECH

Un număr de 74 de expozanţi, dintre care 38 din străinătate, reprezentând 168 de mărci furnizori ai tehnologiei de producere a mobilei, tehnologie pentru prelucrarea lemnului şi exploatare forestieră sunt prezenţi la a XVII-a ediţie a târgului comercial Expowood 4i Tech, deschis joi la Braşov.

foto 2 expobrasov”Este o ediţie în slujba tehnologiei şi a digitalizării. Am făcut şi o extindere a tematicii târgului către casele din lemn şi mobilier mai mult decât la ediţiile precedente.Totodată, avem foarte multe evenimente, întâlniri cu specialişti în domeniu, demonstraţii practice. Pe teme de finanţare, care se adresează în primul rând tinerilor antreprenori avem un număr de nouă evenimente, iar alte şapte teme de specialitate sunt legate de industria lemnului. Vom aduce în discuţie soluţii de finanţare pentru IMM-uri, inovaţii în arhitectura construcţiilor din lemn precum şi tehnologia nesting care este utilizată pentru producţia de mobilier personalizat, prezentată direct pe utilaj.O ediţie mult mai complexă decât cele precedente, iar la ediţiile următoare vom încerca să ne reprofilăm mai mult pe produse din lemn şi mobilier”(declară directorul executiv al târgului, Pal Zsuzsanna).

La ediţia din acest an, organizatorii târgului şi-au îndreptat atenţia şi către publicul larg, prin includerea în program a unor evenimente dedicate în special soluţiilor de amenajare interioară, printre care şi demonstraţii live.

25% dintre firmele expozante sunt în premieră la Expowood şi activează în industria mobilei şi a caselor din lemn.

EXPOWOOD 4iTECH – 2018

 

La Expowood  vor avea loc 17 demonstraţii pe maşinile şi utilajele expuse în aer liber, pe o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.