marți, mai 7, 2024

Mesaj extremist, de încurajare a extremei drepte, venit din partea lui Steve Bannon fostul director de campanie al lui Donald Trump

Participând la Reuniunea Militanţilor Frontului naţional care s-a ţinut la Lille ( Franţa) Steve Bannon şi-a exprimat convingerile politice spre încântarea militanţilor de extremă dreapta, adversarii Uniunii Europene şi ai migranţilor,  susţinători ai xenofobiei declarate.

El a spus : „Voi faceţi parte dintr-o mişcare mondială mai mare decât Franţa, decât Italia sau Ungaria, mai mare ca toate astea „

Steve Bannon a fost considerat un „invitat vedetă”  şi şi-a chemat publicul să fie mândru de eticheta de „rasist” căci asta le-ar  face onoare .

Deghizat sub semnul unui „patriotism populist” discursul a susţinut principalele linii directoare ale politicii doamnei Marine Le Pen vârful de lance al extremismului de dreapta , în Franţa.

Timp de jumătate de oră Steve Bannon ( un fost apropiat al lui Donald Trump) a elogiat politica lui Marine Le Pen.”Ea a descris perfect. Consideraţi că Statul Naţiune e un obstacol de depăşit sau o bijuterie care ar trebui răsfăşată,lustruită,întreţinută”a întrebat Bannon în aplauzele entuziaste ale adepţilor extremei drepte. „Istoria este cu noi”  „de aceea le e atât de frică de voi. In fiecare zi veţi fi mult mai puternici”a spus el,  încercând să convingă cu discursul său populist .

Bannon a fost fostul director de campanie al lui Donald Trump. „ A trebuit să avem de a face cu opoziţia media a statului,a guvernării.” ( cuvinte întâmpinate cu huiduieli impresionante.) „Unde sunt reprezentanţii mediei guvernului ?„  „Vă bateţi pentru libertate ? Or să vă trateze de xenofobi. Vă bateţi pentru ţara voastră? Vă vor numi rasişti. Dar vremea acestor cuvinte dezgustătoare a trecut” a profeţit fostul Director al Breitbart Nems.

„Lăsaţi-i să vă numească rasişti, xenofobi, purtaţi vorbele astea ca pe o etichetă de valoare, cu fiecare zi care trece vom deveni mai puternici şi ei vor fi tot mai slabi.”

http://www.bfmtv.com/politique/steve-bannon-au-congres-du-fn-l-histoire-est-de-notre-cote-1393037.html

 

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.