duminică, mai 5, 2024

Timp de patru ani de zile, un bătrân musulman cu barbă albă, îi aduce cadouri unui copil. Acesta îl crede Moș Crăciun!..

În sudul Londrei (UK) se vorbește despre povestea bătrânului Hüseyin și a micuțului Alfie, un băiețel în vârstă de șase ani.

Poveste celor doi a început în luna Decembrie 2013,când această întâmplare a ajuns la ordinea zilei în sudul Londrei.

Bătrânul musulman, Hüseyin, avea o barbă deasă și albă. El a fost remarcat  pe stradă de micuțul Alfie, un băiețel în vârstă de șase ani.

Văzându-l, micuțul Alfie, a început să strige după bunicul Hüseyin, ,,Santa”(moș Crăciun). Bătrânul musulman nu a trecut cu vederea acest fapt  ci ,dimpotrivă, s-a întors și cu acceptul părinților băiețelului i-a dat  micuțului Alfie  niște bani. După acest gest, Alfie a  fost complet încredinţat că bunicul Hüseyin este chiar Moș Crăciun.

De atunci, timp de patru ani, în fiecare an, de Crăciun, bătrânul Huseyin le  duce cadouri lui Alfie și surorii sale, Hayley.

Un prieten al familiei care este fotograf, a fost martor la cele  întâmplate. El  a postat această fotografie cu un text care relatează cele întâmplate. Bunicul Huseyin, al cărui nume de familie nu e cunoscut,  a câștigat inima și respectul Angliei.

Pe lângă sutele de mesaje cu mulțumiri, lui Santa Huseyin i s-au trimis doi saci cu jucării pentru a le oferi copiilor.

SURSA: https://www.buzzfeed.com/hannahalothman/a-little-boy-thought-this-accountant-with-a-white-beard-was?utm_term=.knBV3JLN1#.ttEj37Ka2

 

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.