vineri, mai 3, 2024

A murit actriţa Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi după-amiază. Avea 82 de ani. Vineri dimineață, a fost dusă la INML În jurul prânzului va fi preluată și o să fie dusă la Teatrul Constantin Tănase.

Sâmbătă o sa fie dusă la Mânastirea Cernica și va fi înmormântată duminică. Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actriţe din România avea 82 de ani, iar ultimele 6 decenii şi le-a petrecut în lumina reflectoarelor.

A fost găsită fără suflare de către fiica sa adoptivă. „S-a rupt ceva în noi”, a spus, cu vocea gâtuită de emoţie, Alexandru Arşinel, cel cu care a împărţit scena zeci de ani şi alături de care a creat momente de teatru memorabile.

Stela Popescu: Viața este extraordinar de frumoasă, indiferent ce ți se întâmplă. Cu bune și cu rele, viața este extraordinară Stela Popescu, o viață dedicată comediei. Frumoasa basarabeancă a făcut istorie în teatrul şi filmul românesc Stela Popescu, ultimul interviu pentru TVR Artiștii deplâng moartea actriței Stela Popescu.

Oana Sârbu: „E ca și cum simți că dispare o planetă. Cum să dispară o planetă?” Stela Popescu a murit. Actrița ar fi împlinit luna viitoare 82 de ani

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.