sâmbătă, septembrie 14, 2024

Turcia: Elemente scandaloase din atitudinea faţă de mame lipsite de apărare, în regimul dictatorial

Remarcăm lipsa de umanitate manifestă în atitudinea organelor  de securitate ale regimului Erdogan. Iată un exemplu concret: Mama unei persoane care a fost înlăturat de la locul de muncă  ca urmare a aplicării recentelor  decret-lege, a fost realmente târâtă într-un mod complet lipsit de minima decenţă  și apoi arestată de către polițiștii însărcinaţi cu operațiuni speciale. 

În regimul dictatorial din Turcia, polițiștii specializați în operațiuni speciale își exercită puterile  asupra femeilor,a  mamelor lipsite de apărare.

Conform articolului din ziarul Gerçek Gündem, mama sociologului Veli Saçılık, (Kezban Saçılık), a participat la o demonstrație de susținerea a universitarei  Nuriye Gülmen și a profesorului Semih Özakça, care cu puţin  timp în urmă au fost arestate în urma unei  operațiuni de descindere.

În urma participării sale la acea demonstrație de susținere,mama sociologului împreună cu  11 persoane au fost arestate de către autorități. Modul în care Kezban Saçılık a fost târâtă și arestată de către polițiștii lui Erdogan, a fost criticat şi  pe paginile de socializare.

kezban3

kezban4

Veli Saçılık

 

 

 

Sigiliul prezidențial al Turciei pe vilele din Belgia a unui traficant de droguri turc

Orhan Ünğan Ünğan, cunoscut sub numele de „Fantoma” din cauza utilizării multiplelor identități false, a fost legat de operațiuni internaționale de trafic de droguri din întreaga Europă.

Corpul neînsuflețit a activatei turco-americane împușcată în Cisiordania a ajuns în Turcia

Ayşenur Ezgi Eygi, în vârstă de 26 de ani, a fost împușcată în timpul unui protest în orașul ocupat Beita, din Cisiordania.

Caz șocant în Turcia! Cadavrul unei fete de 8 ani, găsit după 19 zile

Ministrul de Interne, Ali Yerlikaya a declarat, pe 8 septembrie, că forțele de jandarmerie au găsit cadavrul lui Güran.

Faimosul trăgător turc premiat cu 300 de monede de aur pentru medalia de argint de J.O 2024

Poziția unică a lui Dikeç a devenit virală online, declanșând o serie de meme care au fost imitate de sportivi precum Nicolas Jackson, de la Chelsea FC.

Cazul care a cutremur Turcia! Proteste în Istanbul și alte orașe după moartea fetei de 8 ani 

Narin a fost dispărută 19 zile, după ce a ieșit de la cursurile de Coran, iar cadavrul ei a fost descoperit pe 8 septembrie de către grupurile de căutare într-o albie din apropiere.