Zaman Romania

Turcia: Un mesaj pe o piatră dezvăluie povestea unei fete de 12 ani care a fost violată

O notă îngrozitoare lăsată pe o piatră de pe stradă de un o fată de 12 ani a dezvăluit un caz de viol infantil, în provincia mediteraneana Antalya, conform Turkish Minutes.

Utilizatorii rețelelor sociale au împărtășit imaginea unei pietre cu o notă lăsată pe ea în districtul Kepez, din Antalya, întrebându-i pe alții dacă au informații despre copilul care a strigat după ajutor.

„Am 12 ani. Sunt violată, vă rog să mă ajutați”, se arată pe piatră, determinând polițiștii să o găsească pe fata identificată ca AK, care le-a spus autorităților că a fost supusă abuzului sexual de un bărbat în vârstă de 55 pentru o lungă perioadă de timp.

H.E., care era vecinul copilului, a fost reținut în provincia Adana din sud, informează Agenția de Știri Demirören, pe 15 iunie.

Incidentul a provocat un tumult pe rețelele de socializare, utilizatorii apelând la alții să fie vocea fetei. Anterior, președintele Federației Asociațiilor de Femei din Turcia (TKDF) a oferit linia telefonică de urgență pentru a găsi copilul de 12 ani.