miercuri, aprilie 14, 2021

Turcia: O trupă a ajuns virală după răspunsul la provocarea trupei Queen

Răspunsul unei trupe turcești la o provocare lansată de renumita trupă rock britanică, Queen pe rețelele de socializare, a atras atenția internațională, relatează Hurriyet Daily .

Chitaristul trupei Queen, Brian May, a lansat o nouă provocare, pe Twitter, pentru adepții săi, numită, „Jam with Brian”.

În această provocare, pasionații de muzică au fost rugați să cânte împreună cu May online unul lângă altul și să  difuzeze  pe rețelele de socializare.

Peste o mie de oameni și trupe din întreaga lume, inclusiv din Turcia, au cântat cu Brian May într-o ocazie rară, folosind hashtag-ul #JamWithBri.

Sfinții „N” Sinners, o puternică trupă turcească  de metal , care are o reputație  și este renumită în Balcani, a răspuns provocării lui May. Trupa a interpretat un duet cu May,mai exact melodia  „Hammer to Fall”.

Vocalistul trupei Mehmet Kaya și chitaristului Deniz Tuncer au ajuns virali pe social media și au obținut sute de mii de vizualizări.

Poveste incredibilă!A înmormântat omul greșit lângă mama. Fiul a leșinat când l-a văzut pe tatăl său mergând

Un scenariu ca de film a avut loc în provincia Canakkale din Turcia după ce spitalul a sunat familia în mod eronat, atunci când un bărbat internat la ATI a decedat, conform presei turce.

Ramadan în Turcia: Ghidul COVID-19 pentru rugăciunea în moschee

Direcția pentru afaceri religioase a Turciei a publicat ghiduri de pandemie pentru toate moscheile pe care să le urmeze în timpul lunii sfinte islamice a Ramadanului, conform ahval.news

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Noi restricții stricte în Turcia în perioada Ramadan: Carantină după ora 19:00

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a anunțat, marți, o serie de măsuri pentru luna sfântă, Ramadan

Turcia a sechestrat averea unui ziarist din România. Necdet Celik:”Eu nu sunt terorist, sunt ziarist”

Autoritățile turc au sechestrat averea unui ziarist turc din România și a altor 205 de susținători ai clericului Fethullah Gulen, pentru “a prevenii finanțarea terorismului”.

Ancheta lansată după ce guvernul a fost tras la răspundere: “Unde sunt cei 128 de miliarde de dolari?”

Procuratura provinci din Bursa a lansat o anchetă asupra afișelor plasate de principalul opoziție Partidul Popular Republican (CHP) în care trăgea guvernulul la răspundere pentru 128 de miliarde de dolari din rezerva de schimb valutar al Băncii Centrale

Turcia: Patru solicitanți de azil, extrădați după ce au protestat susținând Convenția de la Istanbul

Patru iranieni , solicitanți de azil, au fost deportați pe 6 aprilie pentru participarea la o demonstrație împotriva retragerii Turciei din Convenția...

Basketbalistul turc, Enes Kanter a făcut doborât două recorduri la NBA

Baschetbalistul turc, Enes Kanter a făcut istorie pentru Portland Trail Blazers în victoria echipei 118-103 asupra Detroit Pistons, conform fansided.com