joi, noiembrie 12, 2020

Turcia interzice fumatul în locuri publice pentru a preveni răspândirea COVID-19

Ministerul de interne al Turciei a interzis fumatul în locurile publice din întreaga țară pentru a opri răspândirea COVID-19, relatează cotidianul britanic, Daily Mail.

Conform declarație, miercuri, ministerul a susținut că fumatul va fi interzis pe străzile aglomerate, stațiile de autobuz și piețele publice.

Motivul principal ar fi că mască este obligatorie la nivel național în spațiile publice și trebuie respectat în orice moment, iar fumătorii încălcau în mod regulat această măsură.

De asemenea, ministerul a declarat că provinciile pot decide să impună carantină persoanelor în vârstă cu vârsta peste 65 de ani, în cazul în care observă creșteri ale numărului de pacienți critici. 

Guvernatorii din Istanbul și Ankara au reintrodus deja măsuri în această săptămână, permițând persoanelor în vârstă să își părăsească casele doar între orele 10:00- 16:00.

Turcia interzice fumatul în locuri publice pentru a preveni răspândirea COVID-19

Ministerul de interne al Turciei a interzis fumatul în locurile publice din întreaga țară pentru a opri răspândirea COVID-19, relatează cotidianul britanic,...

O pasăre din Constanța a fost găsită în delta din Turcia

Fotograful pasionat de păsări, Alper Tüydeş a fotografiat pasărea Cormoran, în delta Kocaçay, din provincia Bursa.

Turcia: Fumatul în locurile publice a fost interzis

Fumatul în toate locurile publice a fost interzis în provincia Mus din estul Turciei, în încercarea de a opri răspândirea COVID-19, relatează Agenția Anadolu.

Taiwan l-a acuzat pe Erdogan că a scos steagul țării, din cauza presiunilor venite dinspre China

Taiwan l-a acuzat pe Erdoğan că a scos steagul țării dintr-un mesaj pe Twitter, din cauza presiunii venite dinspre China

Rochia cu imprimeu reprezentând un pește, interzisă în penitenciar: “Cum poate deveni peștele un instrument de propagandă?”

O rochie cu un imprimeu reprezentând un pește a fost interzisă în penitenciar pe motiv că ar fi fost “riscantă”, relatează Duvar English.