21.7 C
București
duminică, septembrie 27, 2020

Italia deschide „ușile” susținătorilor mișcării Gulen

Președinta Parlamentului italian, Laura Boldrini, a îndemnat la susținerea mișcării Gulen: ”Să-i primim pe susținătorii lui Gulen”

Aceasta susține că în cazul în care Turcia va încălca  Convenția de la Geneva,  Europa să se pregătească să primească persoanele calificate care  vor fugi din Turcia.

Laura Boldrini, care a fost între 1998-2011 purtătorul de cuvânt al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite, a comentat în legătură cu puciul eșuat din Turcia din noaptea de 15 iulie.

Într-un interviu acordat Rainews24  Boldrini a subliniat urmatoarele: comunitatea internațională a condamnat lovitura de stat, iar  Turcia nu mai este un stat de drept. ” Turcia nu respectă libertățile individuale. Europa trebuie să fie pregătită pentru un val de refugiați din Turcia.”

După încercarea de lovitură de stat au fost concediați, suspendați circa 65 de mii de funcționari de stat.

Turcia: Membrele Fancy Women Bike Ride s-au plimbat separat din cauza pandemiei COVID-19

Fancy Women Bike Ride, care a fost organizat din 2013 pentru a încuraja mersul cu bicicletele, a fost sărbătorită anul acesta prin ...

Faimoasa pisică Gli din Hagia Sophia a intrat în izolare și primește tratament

Faimoasa pisică Gli, care locuiește în Haghia Sophia a fost pusă în izolare și primește tratament după ce s-a îmbolnăvit.

Constanța: S-a dat startul la votul pentru alegerile locale. Cursa strânsă între Făgădău și Chițac

Duminică dimineață s-a dat startul la votul pentru alegerea primarului și a consilierului local din România.  În Constanța, 17...

Jurnalist turc, autoexilat în Suedia a fost atacat:” Au început să mă lovească cu pumnii în față și în cap ”

Un jurnalist turc a fost atacat, ieri, lângă casa sa din Suedia, urmând să fie internat cu răni grave,

Turcia se pregătește pentru noi restricții de călătorie pe fondul creșterii numărului de cazuri COVID-19

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a declarat că Turcia a trecut la o „nouă fază” în lupta împotriva pandemiei COVID-19, semnalând că guvernul...

Un copil a murit de cancer fără să-și ia rămas bun de la tatăl său, închis sub acuzații false de terorism

Un copil în vârstă de șapte ani a murit sâmbătă, după ce a pierdut lupta cu cancerul la creier, înainte să-și poată lua rămas bun de la tată, un profesor închis pentru acuzații de terorism false.

Constanța: Reprezentanți ai comunității turco-tătară, în cursa alegerilor locale din 2020

Comunitatea turcilor și a tătarilor din România, cu aproape 50.000 de oameni pe teritoriul României, este cea mai închegată în regiunea Dobrogea, mai ales în județul Constanța.

Dezinfectantele din spitalele turcești sunt false, afirmă șeful unei companii farmaceutice

Șeful unei companii farmaceutice i-a semnalizat ministrului Sănătății, Fahrettin Koca, că majoritatea produselor de igienizare utilizate în spitalele turcești sunt false,