joi, octombrie 22, 2020

Erdogan continuă să-și înarmeze fanaticii

După ce Erdogan a transformat scenariul  puciului din 15 Iulie într-o oportunitate  de eliminare a opozanților din stat, a ieșit la iveală că, în seara puciului din 15 Iulie, secțiile de poliție din Ankra și alte orașe, le-au dat armament fanaticilor lui Erdogan. Revelarea acestui caz a avut un efect de șoc.

ankara emniyeti silah darbe gecesi ile ilgili görsel sonucu

Conform unor precizări apărute, cele  249 de persoane care și-au pierdut viața în timpul puciului eșuat, au fost omorâte  de grupul neoficial SADAT aflat la dispoziţiile preşedintelui Erdogan. Această precizare este susținută și de Michael Rubin, fost oficial al Pentagonului. Rubin a precizat că cele 249 de persoane au fost ucise de către grupul paramilitar SADAT.

Acest caz arată clar rolul regimului Erdogan în acest puci eșuat. Conform precizărilor, nu s-a făcut nici o investigație balistică în legătură cu cercetarea  armelor și a gloanțelor cu care au fost omorâți cei 249 de oameni.

Sub acuzația de tentativă de loviturăde stat, Erdogan a eliminat toți opozanții din instituțiile statului, s-au emis mandate de arestare pe numele a 150 de mii de persoane, dintre care 50.000 sunt arestate. Erdogan continuă să-și înarmeze fanaticii întrevăzând declanşarea unui război civil.

,,REGIMUL ERDOGAN ÎNDEAMNĂ LA ÎNARMARE”

Conform unor imagini difuzate de către o televiziune care se află în graţiile regimului Erdogan, sunt proiectate imagini care  arată cum Erdogan își îndeamnă fanaticii la înarmare și izbucnirea unui război civil.

Un fanatic al lui Erdogan a făcut un show ,prezentîndu-se publicului purtând arme în mâini, şi spunând următoarele: ,,Cetățenii au început să se înarmeze după 15 Iulie. Și statul nostru susține înarmarea.  Pentru că, pe data de 15 Iulie am fost prinși prin surprindere.  De exemplu,eu aveam în mână o armă, și prietenii mei aveau arme, dar erau unii care nu aveau.”

Erdogan declară că este mai mult gaz în Marea Neagră decât se credea

Recep Tayyip Erdogan a declarat, sâmbătă, că un vast câmp de gaze naturale descoperit în Marea Neagră este chiar mai mare decât s-a estimat, relatează Business Times.

“Mentalitate fascistă”: Poliția a intervenit la primul spectacol de teatru kurd din Istanbul

Poliția a intervenit la prima piesă în limba kurdă care a fost pusă în scenă în Teatrul Municipal din Istanbul din cauza „preocupărilor de securitate publică”, relatează Duvar English.

Fiul unui miner decedat cere despăgubiri restante de 18 ani” Voi continua să lupt pentru familia mea”

Fiul unui miner care a murit în urma unui accident de muncă în urmă cu 18 ani, cere la Ankara daune pentru moartea tatălui său, relatează Duvar English.

Copiii refugiați sunt izolați pentru că părinții altor elevi cred că au „influență proastă”

Copiii refugiaților sirieni, irakieni și afgani au fost grupați într-o singură școală după ce părinții turci au refuzat să-și trimită copiii la școală pentru că aceștia ar exercita o „influență proastă”,

Un jurnalist turc renumit a murit

Ziaristul notoriu Bekir Coşkun a murit, ieri, unde se trata într-un spital din Ankara pentru cancer la plămâni, relatează presa turcească.

Românii în vacanță în Antalya: ”Nu am uitat niciodată acel gest”

O româncă alături de soțul ei german și-au găsit prieteni pe viață în timpul unei vacanțe în Antalya, relatează RomanyaHaber.

Mărturisiri despre planurile de asasinat preconizate de Turcia pe teritoriul Austriei

Mărturisiri despre planurile de asasinat preconizate de Turcia pe teritoriul Australiei

Turcia: Un deținut a murit torturat de gardienii penitenciarului

Serkan Tumay, în vârstă de 25 de ani, care se aflat de șase ani în penitenciarul Kırıkkale, din Ankara pentru furt, a murit în celula sa solitară, în care a fost mutat după ce colegul său a informat famila despre tortura fizică.