miercuri, aprilie 14, 2021

COVID-19: Surpriza polițiștilor turci pentru ziua aniversară a uni băiat în vârstă de 5 ani

Un grup de polițiști au făcut o surpriză unui băiat de cinci ani, cu ocazia zilei aniversare, în timp ce se afla în carantina impusă de către autorități, relatează Daily Sabah.

Un ofițer de protecție din cadrul  execuției penale, Yadigar Akkol, a fost plasat sub carantină din cauza pandemiei de Covid19. Din acest motiv, femeia nu și-a putut vedea soțul și nici pe fiul ei, Enes Kaan.

Pe măsură ce ziua de aniversare se apropia, Yadigar Akkol s-a adresat Departamentul de Poliție Provincial din Ușak pentru a o ajuta să  facă ziua de naștere a fiului ei mai deosebită.

Astfel, polițiștii au cumpărtat un tort și s-au dus  la casa băiatului în vârstă de cinci ani, să-i cânte “ La mulți ani”.

„În acest mediu aglomerat de muncă, aș dori să mulțumesc tuturor echipelor noastre de poliție și vecinilor care au venit până aici pentru fiul nostru și ne-au susținut”, a afirmat tatăl băiatului.

„Cel mai bun cadou pentru Enes Kaan va fi atunci când mama lui va reveni acasă”, a adăugat acesta.

Ramadan în Turcia: Ghidul COVID-19 pentru rugăciunea în moschee

Direcția pentru afaceri religioase a Turciei a publicat ghiduri de pandemie pentru toate moscheile pe care să le urmeze în timpul lunii sfinte islamice a Ramadanului, conform ahval.news

Campanie de eliberare din închisoare a mamei lui Hakan, un băiețel bolnav de cancer

O campanie a fost lansată pe Twitter solicitând autorităților să o elibereze pe mama lui Hakan,băiețelul în vârstă de 11 ani, care luptă singur împotriva cancerului într-un spital,

Ancheta lansată după ce guvernul a fost tras la răspundere: “Unde sunt cei 128 de miliarde de dolari?”

Procuratura provinci din Bursa a lansat o anchetă asupra afișelor plasate de principalul opoziție Partidul Popular Republican (CHP) în care trăgea guvernulul la răspundere pentru 128 de miliarde de dolari din rezerva de schimb valutar al Băncii Centrale

CEDO condamnă Turcia pentru încălcarea drepturilor faimosului scriitor, Ahmet Altan

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat Turcia pentru încălcat drepturile proeminentului scriitor Ahmet Altan, conform Duvar English.

Poveste incredibilă!A înmormântat omul greșit lângă mama. Fiul a leșinat când l-a văzut pe tatăl său mergând

Un scenariu ca de film a avut loc în provincia Canakkale din Turcia după ce spitalul a sunat familia în mod eronat, atunci când un bărbat internat la ATI a decedat, conform presei turce.

Basketbalistul turc, Enes Kanter a făcut doborât două recorduri la NBA

Baschetbalistul turc, Enes Kanter a făcut istorie pentru Portland Trail Blazers în victoria echipei 118-103 asupra Detroit Pistons, conform fansided.com

Controlul social media continuă în Turcia: Pinterest a numit un reprezentant local în Turcia

Rețeaua de socializare Pinterest a fost de acord să numească un reprezentant local în țară, a declarat Ministerul Turciei pentru Transporturi și Infrastructură, conform Duvar English.

Turcia: Patru solicitanți de azil, extrădați după ce au protestat susținând Convenția de la Istanbul

Patru iranieni , solicitanți de azil, au fost deportați pe 6 aprilie pentru participarea la o demonstrație împotriva retragerii Turciei din Convenția...