vineri, decembrie 25, 2020

COVID-19: Turkish Airlines a prelungint suspendarea zborului până pe 28 mai

Turkish Airlines va începe să opereze zboruri interne și internaționale după 28 mai, a anunțat compania, citat de Daily Sabah.

Într-un comunicat, emis, marți, compania a susținut că decizia de extindere a suspendării operațiunilor a fost luată în interes public.

„În conformitate cu deciziile luate de autoritățile statului, toate zborurile au fost suspendate până pe 28 mai 2020, pentru a proteja sănătatea publică în timpul pandemiei de COVID-19”, se arată în comunicat.

Anunțul Turkish Airline a venit la o zi după ce Turcia a înregistrat cel mai mic număr de noi cazuri COVID-19 în ultimele 21 de zile. Până în prezent, numărul total de diagnosticați a ajuns la 114.653, cu 2.992 de decese și aproape 39.000 de vindecări.

Compania a suspendat anterior toate zborurile internaționale până pe 20 mai, în timp ce zborurile interne au fost suspendate până pe 1 mai.

Protest pe Twitter împotriva hărțuirii sexuale și perchezițiilor ilegale:” Bebelușii căutați în scutece”

Utilizatorii de Twitter din Turcia au protestat împotriva hărțuirea sexuală a femeilor și perchezițiile ilegale, după ce un activist faimos a pornit o campanie, relatează Turkish Minutes.

Turcia: Bebeluș aruncat la gunoi a murit

După ce a născut, femeia a lăsat copilul născut în toaleta casei lor să moară aruncându-l, apoi într-un container de gunoi.

Turcia a refuzat eliberarea unui ofițer care suferă de scleroză multiplă

Mustafa Özcan Çay care a fost un ofițer militar decorat de către NATO, ulterior condamnat pentru acuzații de lovitură de stat, se află încă după gratii în ciuda incapacității sale de a îndeplini chiar și cele mai elementare sarcini, cum ar fi să mănânce, să bea și să folosească baia fără asistență.

Managerul unui spital a pus 2 asistente să scrie de 500 de ori “’Sunt proastă”

Un scandal a izbucnit după ce un manager a pus două asistente medicală să-și ceară scuze și să scrie de 500 de ori:”Sunt proastă”, informează T24.con

96 de deces din cauza consumului de alcoolui contrafăcut

96 de persoane din Turcia au murit otrăviți cu alcool etilic din octombrie, conform Ahval.News

Peste 120.000 de minori anchetați pentru că l-ar fi insultat pe Erdogan. Aprope 3000 au fost pedepsiți

Peste 120.000 de minori au fost anchetați pentru „insultarea” președintelui Recep Tayyip Erdoğan, conform Duvar English.Un total de...

Turcia: 70% din tinerii kurzi se simt discriminați

Șaptezeci la sută dintre tinerii kurzi din Turcia se confruntă cu discriminare în viața cotidiană, potrivit cercetărilor realizate de Rawest Research Center, citat de Stockholm Center for Freedome.

CEDO cere eliberarea urgentă a fostului președinte pro-kurd, Demirtaș

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a ordonat eliberare imediată a fostului președinte al Partidului Democrat al Popoarelor (HDP) pro-kurde, Selahattin Demirtaș, conform presei internaționale.