joi, septembrie 1, 2022

Copil bolnav de cancer, fără părinți la tramente în Germania. Mama luptă pentru ridicarea interdicției de a părăsi țara

Un băiat la doar nouă ani, bolnav de cancer a mers fără părinți în Germania pentru tratament. Mama luptă pentru ridicarea interdicției de părăsi țara.

Ahmet Burhan Ataç, în vârstă de nouă ani, a plecat duminică, în Koln, Germania pentru tratamentul cancerului fără părinții săi, deoarece tatăl este în închisoare, iar mama este supusă unei interdicții de călătorie pentru presupuse legături Mișcarea Gulen.

Băiatul este însoțit de bunica lui în Germania, iar mama lui i-a promis că în două săptămâni va fi alături de el.

Mama copilului, Zekiye a cerut eliminarea interdicției de călătorie, pentru a-și putea însoți fiul în timpul tratamentului său, însă au trecut aproape o săptămână iar autoritățile turce nu au luat nicio măsură.

Ahmet o așteaptă pe mama lui!

Un băiețel bolnav de cancer a mers fără părinți în Germania pentru tratament. Mama luptă pentru ridicarea interdicției de părăsi țara.Ahmet Burhan Ataç, în vârstă de nouă ani, a plecat duminică, în Koln, Germania pentru tratamentul cancerului fără părinții săi, deoarece tatăl este în închisoare, iar mama este supusă unei interdicții de călătorie pentru presupuse legături Mișcarea Gulen.Băiatul este însoțit de bunica lui în Germania, iar mama lui i-a promis că în două săptămâni va fi alături de el.http://zamanromania.ro/copil-bolnav-de-cancer-fara-parinti-la-tramente-in-germania-mama-lupta-pentru-ridicarea-interdictiei-de-a-parasi-tara/

Gepostet von Zaman Romania am Samstag, 1. Februar 2020

SUA îngrijorată de hărțuirea juridică, după arestarea unei vedete pop din Turcia

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a declarat că rămâne îngrijorat de eforturile pe scară largă din Turcia de a restricționa exprimarea prin cenzură și hărțuire judiciară după detenția lui artistei Gülșen.

Turcia: Aplicație care localizează câinii maidanezi interzisă, după ce animalele au fost otrăvite

Avocații Baroului din Istanbul au declarat că tortura și uciderea animalelor constituie o infracțiune și au depus o cerere pentru închiderea aplicației online, Havrita. 

VIDEO. Surpriza unor turiști românii în Turcia. Au închiriat o cameră de hotel, dar a trebuit să o împartă cu pisicile

Un turist român a publicat un videoclip cu o pisică care încerca să între de pe balcon în camera de hotel din provincia vestică Çanakkale.

Imagini șocante! Faimosul cântăreț, İbrahim Tatlıses a fost rănit într-un accident rutier în Bodrum

Faimosul cântărețul, İbrahim Tatlıses a fost transportat la spital după ce s-a ciocnit frontal cu camionul care venea din sens opus, în...

Un jurnalist grec a fost deportat și interzis din Turcia. Motivul este „ordinea publică”

Într-o declarație scrisă și distribuită pe contul său de socializare, jurnalistul grec, Evangelos Areteosa a susținut că a zburat de la Bruxelles la aeroportul Sabiha Gökçen, din Istanbul, pe 25 august, unde a fost audiat de poliție timp de șapte ore.

Turcia crește de cinci ori mai mult taxele de tranzit pentru strâmtorile Bosfor și Dardanele

Potrivit rapoartelor presei turce, taxa a fost stabilită la 4,08 de dolari pentru fiecare tonă de tonaj net înregistrat, de cinci ori taxa inițială de 0,83 dolari și o creștere a veniturilor anuale curente de la 40 milioane dolari la 200 milioane de dolari, noul regulament fiind așteptat să intre în vigoare pe 7 octombrie.

Turcia a introdus pașaportul biometric: „În paginile din mijloc există o fotografie cu Hagia Sofia”

Süleyman Soylu, în timpul unei conferințe în locul unde a fost tipărit primul pașaport, a prezentat un prototip al noului pașaport turcesc.

Iahtul de lux a lui Erdogan a fost văzut în tranzit în Bosfor pentru prima de la reamenajare

Un iaht prezidențial turc, cunoscut anterior ca nava auxiliară Yakamoz Y68 a marinei turce, a fost văzut pentru prima dată tranzitând Bosfor...