vineri, aprilie 9, 2021

Copil bolnav de cancer, fără părinți la tramente în Germania. Mama luptă pentru ridicarea interdicției de a părăsi țara

Un băiat la doar nouă ani, bolnav de cancer a mers fără părinți în Germania pentru tratament. Mama luptă pentru ridicarea interdicției de părăsi țara.

Ahmet Burhan Ataç, în vârstă de nouă ani, a plecat duminică, în Koln, Germania pentru tratamentul cancerului fără părinții săi, deoarece tatăl este în închisoare, iar mama este supusă unei interdicții de călătorie pentru presupuse legături Mișcarea Gulen.

Băiatul este însoțit de bunica lui în Germania, iar mama lui i-a promis că în două săptămâni va fi alături de el.

Mama copilului, Zekiye a cerut eliminarea interdicției de călătorie, pentru a-și putea însoți fiul în timpul tratamentului său, însă au trecut aproape o săptămână iar autoritățile turce nu au luat nicio măsură.

Ahmet o așteaptă pe mama lui!

Un băiețel bolnav de cancer a mers fără părinți în Germania pentru tratament. Mama luptă pentru ridicarea interdicției de părăsi țara.Ahmet Burhan Ataç, în vârstă de nouă ani, a plecat duminică, în Koln, Germania pentru tratamentul cancerului fără părinții săi, deoarece tatăl este în închisoare, iar mama este supusă unei interdicții de călătorie pentru presupuse legături Mișcarea Gulen.Băiatul este însoțit de bunica lui în Germania, iar mama lui i-a promis că în două săptămâni va fi alături de el.http://zamanromania.ro/copil-bolnav-de-cancer-fara-parinti-la-tramente-in-germania-mama-lupta-pentru-ridicarea-interdictiei-de-a-parasi-tara/

Gepostet von Zaman Romania am Samstag, 1. Februar 2020

Turcia a sechestrat averea unui ziarist din România. Necdet Celik:”Eu nu sunt terorist, sunt ziarist”

Autoritățile turc au sechestrat averea unui ziarist turc din România și a altor 205 de susținători ai clericului Fethullah Gulen, pentru “a prevenii finanțarea terorismului”.

Turcia: Patru solicitanți de azil, extrădați după ce au protestat susținând Convenția de la Istanbul

Patru iranieni , solicitanți de azil, au fost deportați pe 6 aprilie pentru participarea la o demonstrație împotriva retragerii Turciei din Convenția...

Scenariu de film! Un deputat certat cu un afacerist pentru un teren aparținând statului

Un afacerist din provincia sud-estică Adiyaman a ajuns după gratii după ce un deputat din partidul lui Erdogan i-a propus să-i vândă un teren aparținând statului și situat în Ankara, conform DW.

Turcia:10 amirali reținuți pentru “mesaj subliminal de lovitură de stat”

Autoritățile turce au reținut 10 amirali în rezervă, sub acuzații de organizarea de grup infracționala, după ce au au semnat o declarație prin care afirmă importanța pentru securitatea turcă a Convenției de la Montreux menită să prevină militarizarea Mării Negre, conform Reuters.

Turcia: O femeie a decedat după întârzierea spitalizării, pe fondul creșterii cazurilor COVID-19

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat după ce a așteptat peste două săptămâni să fie internată în spital pentru tratamentul bolilor pulmonare, conform Ahval News.

Turcia: Deputatul pro-kurd internat la ATI, după ce a fost reținut

Proeminent apărător al drepturilor omului și deputatul pro-kurd, Ömer Faruk Gergerlioğlu a fost dus la spital după ce a preinfarct, la câteva ore după ce a fost reținut, conform presei turcești.

Un consilier pro-Erdogan reținut, după ce a fost filmat folosind droguri într-o mașină de lux

Consilierul unui parlamentar din Partidul Justiției și Dezvoltării (AKP) din Turcia a fost reținut după ce a apărut într-un videoclip în timp ce trăgea cocaină pe nas, într-un automobil de lux, relatează Duvar English.