Zaman Romania

 „Cel mai prost restaurant din New York”, deținut de faimosul bucătar turc, a fost închis


„Salt Bae Burger”, deținut de Nusret Gökçe, care a fost  renumit ca „cel mai prost restaurant din New York”, a fost închis, conform Rudaw.

După ce a devenit faimosul pentru modul în care punea sare pe carne, Nusret și-a deschis mai multe restaurante, printre care și în în New York.

Cu toate acestea, imaginea restaurantului s-a deteriorat rapid atunci când clienții au făcut numeroase postări pe rețelele de socializare care arătau că ofertele de mâncare erau exagerate.

Astfel, Salt Bae Burger, care a fost promovat drept „Cel mai prost restaurant” din New York, un oraș obsedat de a găsi cel mai bun hamburger posibil.

Mâncare mai proastă ca la spital

Dar principala problemă a fost cu prețurile încă de la început. Salt Bae Burger a provocat furie în rândul clienților cu milkshake-ul său amestecat cu aur, care costa 99 de dolari și „Golden Burger” acoperit cu foițe de aur, care costa 100 de dolari.

The New York Post a numit restaurantul „Public Heist #1”, după o cină pentru doi care a costat 521 de dolari.

Un alt critic, Scott Lynch, a remarcat că „a trebuit să mănânce o masă de spital în urmă cu câteva săptămâni, dar ceea ce a mâncat la Salt Bae a fost o experiență și mai proastă” și că meniul restaurantului era „încadrat în metal ca o piatră funerară, ceea ce indică faptul că tot ceea ce era plăcut în cultura alimentară a murit.”

Gökçe, care a câștigat peste 52 de milioane de urmăritori pe Instagram cu lanțul de steakhouse Nusr-Et în 2017, a deschis filiale în peste 20 de locații din întreaga lume.