Zaman Romania

Antalya:Un bărbat a făcut un mormânt pentru câinele său

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Antalya a construit un mormânt pentru câinele său, care a murit în urma unui accident rutier, relatează T24.com.tr

Cemal Kaya, care lucrează ca paznic la șantierul de construcții de drumuri a făcut un mormânt pentru câinele său „Marko”, care a murit luna trecută, în urma accidentului auto.

Bărbatul a primit vestea accidentului și a suferit o mare tristețe. Astfel, acesta a făcut un mormânt pentru câinele său în locul unde s-a întâmplat accidentul și a scris datele nașterii și decesului, precum și fotografia lui Marko.

Kaya a scris cauza morții câinelui său pe piatra sa funerară, și „Dormiți în lumină, Marko”

„L-am crescut timp de un an. Am fost mereu cu el, el era cel mai loial prieten al meu. M-a urmărit oriunde am mers. El vorbea cu mine. În seara zilei de 22 mai, am primit un telefon. La început nu am crezut. Am venit alergând, m-am gândit că poate e o glumă. Dar când am ajuns, Marko era mort. Eram foarte, foarte trist. Marko era și mascota șantierului. Oriunde mă duceam, mă aștepta, el mă privea în ochi. Mi-a plăcut atât de mult „, a povesti bărbatul.