miercuri, mai 1, 2024

COVID-19: Turkish Airlines a prelungint suspendarea zborului până pe 28 mai

Turkish Airlines va începe să opereze zboruri interne și internaționale după 28 mai, a anunțat compania, citat de Daily Sabah.

Într-un comunicat, emis, marți, compania a susținut că decizia de extindere a suspendării operațiunilor a fost luată în interes public.

„În conformitate cu deciziile luate de autoritățile statului, toate zborurile au fost suspendate până pe 28 mai 2020, pentru a proteja sănătatea publică în timpul pandemiei de COVID-19”, se arată în comunicat.

Anunțul Turkish Airline a venit la o zi după ce Turcia a înregistrat cel mai mic număr de noi cazuri COVID-19 în ultimele 21 de zile. Până în prezent, numărul total de diagnosticați a ajuns la 114.653, cu 2.992 de decese și aproape 39.000 de vindecări.

Compania a suspendat anterior toate zborurile internaționale până pe 20 mai, în timp ce zborurile interne au fost suspendate până pe 1 mai.

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Amnesty criticat că a ignorat situația dificilă a membrilor Mișcării Gülen

În noul raport, care evidențiază consecințele îngrozitoare ale escaladării conflictelor și defalcării dreptului internațional în întreaga lume, tratează diverse probleme juridice în secțiunea sa din Turcia, de la detenții ilegale la libertatea de exprimare.