duminică, septembrie 15, 2024

COVID-19: Surpriza polițiștilor turci pentru ziua aniversară a uni băiat în vârstă de 5 ani

Un grup de polițiști au făcut o surpriză unui băiat de cinci ani, cu ocazia zilei aniversare, în timp ce se afla în carantina impusă de către autorități, relatează Daily Sabah.

Un ofițer de protecție din cadrul  execuției penale, Yadigar Akkol, a fost plasat sub carantină din cauza pandemiei de Covid19. Din acest motiv, femeia nu și-a putut vedea soțul și nici pe fiul ei, Enes Kaan.

Pe măsură ce ziua de aniversare se apropia, Yadigar Akkol s-a adresat Departamentul de Poliție Provincial din Ușak pentru a o ajuta să  facă ziua de naștere a fiului ei mai deosebită.

Astfel, polițiștii au cumpărtat un tort și s-au dus  la casa băiatului în vârstă de cinci ani, să-i cânte “ La mulți ani”.

„În acest mediu aglomerat de muncă, aș dori să mulțumesc tuturor echipelor noastre de poliție și vecinilor care au venit până aici pentru fiul nostru și ne-au susținut”, a afirmat tatăl băiatului.

„Cel mai bun cadou pentru Enes Kaan va fi atunci când mama lui va reveni acasă”, a adăugat acesta.

Corpul neînsuflețit a activatei turco-americane împușcată în Cisiordania a ajuns în Turcia

Ayşenur Ezgi Eygi, în vârstă de 26 de ani, a fost împușcată în timpul unui protest în orașul ocupat Beita, din Cisiordania.

Sigiliul prezidențial al Turciei pe vilele din Belgia a unui traficant de droguri turc

Orhan Ünğan Ünğan, cunoscut sub numele de „Fantoma” din cauza utilizării multiplelor identități false, a fost legat de operațiuni internaționale de trafic de droguri din întreaga Europă.

Cazul care a cutremur Turcia! Proteste în Istanbul și alte orașe după moartea fetei de 8 ani 

Narin a fost dispărută 19 zile, după ce a ieșit de la cursurile de Coran, iar cadavrul ei a fost descoperit pe 8 septembrie de către grupurile de căutare într-o albie din apropiere. 

Caz șocant în Turcia! Cadavrul unei fete de 8 ani, găsit după 19 zile

Ministrul de Interne, Ali Yerlikaya a declarat, pe 8 septembrie, că forțele de jandarmerie au găsit cadavrul lui Güran.

Faimosul trăgător turc premiat cu 300 de monede de aur pentru medalia de argint de J.O 2024

Poziția unică a lui Dikeç a devenit virală online, declanșând o serie de meme care au fost imitate de sportivi precum Nicolas Jackson, de la Chelsea FC.