miercuri, mai 8, 2024

Erdoğan insistă ca deputații din partidulul său să aibă cel puțin trei copii

Președintele Recep Tayyip Erdoğan i-a îndemnat pe deputații partidului său de guvernare pentru Justiție și Dezvoltare (AKP) să aibă cel puțin trei copii și a exprimat nemulțumirea față de parlamentarii care au un copil, raportează Gazete Duvar.

„Voi vă mulțumiți cu un singur copil. Eu spun cel puțin trei. Nu vreau un singur copil pentru vitalitatea țării noastre ”, a declarat Erdoğan, pe 20 februarie.

Erdoğan este strict împotriva controlului nașterii și solicită cuplurilor să aibă cel puțin trei copii. El a considerat anterior controlul nașterii ca o „trădare” împotriva țării și sugerează să aibă copii pentru a menține dinamica populației.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Turcia. Faimoasa biserică bizantină Chora transformată în moschee

Turcia a transformat emblematica biserică Chora, din Istanbul într-o moschee, conform presei turcești. După transformarea Hagia Sofia într-o moschee,...

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.