joi, mai 9, 2024

Un artist turc a fost premiat pentru o fotografie cu Empire State Building

Un artistic turc a obținut locul doi la un concurs de fotografie organizat în Empire State Building, din Statele Unite ale Americii, a raportat cotidianul Cumhuriyet.

Tânărul İbrahim Boran a fost premiat cu 1500 de dolari pentru fotografie cu clădirea de 443, 2 metri și poza a fost publicată pe pagina oficială de Instagram a Empire State Building.

Concursul internațional a avut loc din 17 iunie pănâ pe 9 septembrie la Empire State Building, la etajul 102, din New York, SUA.

La concurs au participat aproximativ 2.000 de fotografii din SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, China, Franța, Germania, India, Japonia și Coreea de Sud.

İbrahim Boran are 19 ani și studiază marketingul la o universitate din New York. Tânărul este președintele Clubului de Fotografie al facultății. 

Marele câștigător al concursului va fi anunțat săptămâna viitoare.

Turcia. Cel mai mare număr de deținuți din Europa

Turcia a depășit toate țările europene atât în ​​ceea ce privește populația totală a închisorii, cât și numărul de deținuți pe cap de locuitor începând cu 2022, semnalând o tendință semnificativă de creștere a ratelor de încarcerare în ultimul deceniu.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Turcia. Faimoasa biserică bizantină Chora transformată în moschee

Turcia a transformat emblematica biserică Chora, din Istanbul într-o moschee, conform presei turcești. După transformarea Hagia Sofia într-o moschee,...

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.